arıza lambası yanıyor ara sıra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan filozof06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

filozof06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
servise gittim makinaya bağlandı.fan arızası veriyor.ama hararet yükseldiğinde fan açıyor.Neden arıza lamabası yanıyor olabilir.Sigortası varmı atmış olabilirmi.Veya müşürü oksitlenmiş olabilirmi.Servis bişey yok kafana takma diyor ama psikolojik olarak bir yanıp bir yanmaması etkiliyor insanı.

lpg nin markası nedir ?

lpg yok. arabada.

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.arabanın hararet 93-94 e geldiğinde fan açıyor fakar arıza lambası yanıyor.biraz gittikten sonra sönüyor.serviste makinaya bağlanıyor fan arızası veriyor.siliniyo tekrar arıza lambası yanıyor.Fanlar çalışıyor acaba neden olabilir müşürden olabilirmi.Motor suyunu değiştirsem olabilirmi.oksitlenmiş bir yeri olabilirmi.teşekkür ederim simdiden

fan müşürü arızalı olsa sıcaklıgı gorunce acıyor olmazdı katalızator sorunu olabılrmı?
bide yağını kontrol et fazla yağ sevıyesındende yapar

katalizatör arızası olsa kılimada çalışmaz galiba.hiç bir sorun yok.teşekkür ederim cenk bey ilginize

Fan da bir arıza olabilir mi, motoru bitiyordur belkide, devirini alana kadar çektiği akımdan veya dönmesinin yetersizliğinden sistem arızalı olduğuna karar veriyordur.

yani ne yapılacak.resistansı mı değiştirim sizce

lamba ara sıra yanıyor. sönüyor.ben birde klima motorunun resistansını değiştirmişti elektrikçi.acaba ondan da oluyor olabilirmi.

bunu bolu da halledecek usta yok mu acaba? burdan çözüm aramakla birşeye ulaşacağınızı sanmıyorum.orda yaptıramazsanız ankara ya gelin 1-2 adres veririz baktırırsınız.

Geri