arıza lambası ve yavaşlama

Bahsettiğin Konu yüzde 99 Turbo pallerin Pal segmanların .Aracını sanırım Yağsız bırakmış olmalısın veya eski yağ. Buna ek . Turbo basıncını kafana göre açtı isen Fazla yüke bindirip vibrasyon yaptırdı isen zaten Dönüşü fazlası ile zorlaşmıştır ?
Arabandan Çıkan Çuffff sesi Sonradan taktırdığın Blow off tanmı geliyordu yoksa Re circilate den mi geliyordu ?
Çuf yoksa Basınç ve vakum hortumlarına Baktırman gerekiyor.
AMA BEN BÜYÜK BÜYÜK OLASILIKLA GÖRMEDEN YANLIŞ AMA TURBONDAN SORUN .
Bu arada KKK nın tamiri yapılacaksa 500 ytl büyük rakam !!!
Hemşehrimsin bide ben sende Turbo araç olduğunu NEDENNNNNNNNNN BİLMİYORUMMMMMMMM. Bi sürü sana yarayacak parçayı dağıttım millete :(
Neyse yardım istersen herzaman .
05334714062
okan

okan bey ben daha yeni aldım arabayı 3 hafta oldu... alırken turbo olduğunu bile bilmiyodum.. ben arabadan fazla anlamam... ben dediğiniz gibi turbo ayarlarını falanda bilmem... yağsız bırakma olayını belki benden önceki sahibi yapmış olabilir... cuff seside blow-off denilen şeyden geliyomuş. onuda benden önceki sahibi taktırmış.. arıza yaptığında o ses kesilmişti zaten...

ilginize ve bilginize teşekkür ederim... sizle daha çok görüşecez anlaşılan.. msn kullanıyosanız msn'den görüşebiliriz.. msn adresim profilimde var... telefon numaranızıda kaydettim... teşekkür ederim...

hayır o degilde ne yapacaklar acaba 500 ytl ye, kücük bir sorun varda anlamadıgınız için yüksek bir fiyatmı cektiler, sorun nedir ne degildir tam ögrendinizmi???

okan bey'in dediği gibi turbo pal segmanlarında varmış sorun... 500 fiyat çekmişlerdi ama bi arkadaşımın tavsiye ettiği bi serviste 200 ytl'ye hallettik.....

ikinci olarak araba bununla beraber periyodik bakımada girdi... neden anlamadım ama benzin sarfiyatı birden arttı... uzun yolda 12,7 lt. ortalama hız 160 km... sizce fazla mı normal mi?

az bile yakmış :) Ankarada çiftlik kavşağından benzin alıp Bolu hendekte benzini bitirdiğimi hatırlıyorum. Ortalama Sürat 192 ' idi (yol bilgisayarında, yakıt tüketimi 19,5 litre/100 km :)

ikinci olarak araba bununla beraber periyodik bakımada girdi... neden anlamadım ama benzin sarfiyatı birden arttı... uzun yolda 12,7 lt. ortalama hız 160 km... sizce fazla mı normal mi?

Son düzenleme:
senin arabanda çok yakmış ama.. 2,2 olmasından kaynaklanıyor... benimki turbo olduğu için çok yakıyo seninkide 2,2 olduğu için

iyi yhaa 200 ytl ye cıktıysa bişi degilmiş;)
gecmiş olsun...

teşekkürler LND ve verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim OKAN...

yaksın tosunum :) yakışır..

100 ile giderken bi şey yakmıyor (5,9-6,2 arası yakıyor)

150'yi geçtiksen sonra Range her km'de 10'ar 10'ar zıplıyo :) o da benim sinirimi zıplatıyo

Turbo kaç devir civarında devreye giriyor senin arabada ?

senin arabanda çok yakmış ama.. 2,2 olmasından kaynaklanıyor... benimki turbo olduğu için çok yakıyo seninkide 2,2 olduğu için

Geri