Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer kontağı açıp 20 30 saniye beklediğinizde marşa basmadan sönmüyorsa araçta arıza kodu yazılı olduğu anlamına geliyor bir bilgisayara bağlatıp nerede arıza vermiş görebilirsiniz
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gaz debriaj yaptım "ecn 17012" çıktı. Bu aralar "fakir karışım" başımın derdi.![]()
Özet olarak bu "arıza" ışığından çok "arıza kayıt ışığı" "bir ara sıkıntı oldu ben de kaydettim, şimdilik bir problem yok ama neyim olduğuna baktırsan iyi olur" diyor galiba araç. Doğru mu anladım....
sol tarafta ki ışık marş basmadan sönmezse araç arıza kaydetmiş demektir...fakir karışıma gelicek olursak eger araç lpgli ise sorunun kaynağı büyük ihtimalle lpg kalibrasyonundan geçen günlerde aynı hatayı bende aldım lpg bakımı da gelmişti ustaya söyledim ayarların bozuk karışık dedi sıfırdan yaptı ve en önemlisi rolanti de ayar yapılırken önce boşta sonra da bütün yükler açık ( klima 4. kademede , uzun farlar sisler ) şekilde de ayar yaptırın..
Hangi ustaya yaptırdın hocam
Eğer kontağı açıp 20 30 saniye beklediğinizde marşa basmadan sönmüyorsa araçta arıza kodu yazılı olduğu anlamına geliyor bir bilgisayara bağlatıp nerede arıza vermiş görebilirsiniz
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi