Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işte bmw yi bmw yapan bu detaylar.ne kadar hoşuna gitti ve kendi arabanda bunu yaşamaya çalışıyosun ama bence uğraşma yaşayamazsın.hele bir de kullansan bmw yi kesinlikle aşık olursun.sat astrayı bmw al en büyük gaz pedalı senin olsun
işte bmw yi bmw yapan bu detaylar.ne kadar hoşuna gitti ve kendi arabanda bunu yaşamaya çalışıyosun ama bence uğraşma yaşayamazsın.hele bir de kullansan bmw yi kesinlikle aşık olursun.sat astrayı bmw al en büyük gaz pedalı senin olsun
Ben bu yerden uzanan gaz pedallarını hep çok rahat sanırdım ancak hiç öyle değil. Mercedes'te yerden geliyor fakat rahat edemiyorum..Belki de alışkanlık.