Araçta Yalpalanma Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi eğer bir anda ortaya çıktı ise, önden geliyor ise tahrik mili yıpranmasını da ihtimaller arasına alman lazım, 130km gibi hızlardan sonra yalpalamaya başlar.

Nadir bu yalpalama lastik değişiminden önce varmı idi?

Abi aslında arkadaki lastikler eski idi bende yeni olanla değiştirdim. Ama anlamadım gitti. Çünkü eski lastikler de vardı onu biliyordum lastik diyordum ama yeni lastikler de olunca da dedim başka bir sebepler mi oldu diye?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 14:11 ----------

Abi eğer bir anda ortaya çıktı ise, önden geliyor ise tahrik mili yıpranmasını da ihtimaller arasına alman lazım, 130km gibi hızlardan sonra yalpalamaya başlar.

Mert bu dedin malzemenin bir görseli var mı? İşin garip ön kısımda değil de arka da var bu sallanma.

pekii eski tekerde vardı yeniyi takınca gene var,sen nereden tekerde olduğu kanısına vardın? veya diğer değişle arka teker?,tahrik mili derkende aks mili ön demek istedi arkadaş muhtemelen o da yapar

pekii eski tekerde vardı yeniyi takınca gene var,sen nereden tekerde olduğu kanısına vardın? veya diğer değişle arka teker?,tahrik mili derkende aks mili ön demek istedi arkadaş muhtemelen o da yapar

Abi eski lastik 6 yıllık idi :D 5 yıl önde kullandım sonra arkaya takmıştım canına iyice okundu idi. Bende daha önce ön için aldığım lastikleri arkaya taktırdım önlere de sıfır aldım. Acep arka kısım da değişmesi yada yıpranan bir parçadan dolayı olur mu? başka aklıma da bir şey gelmiyor ki... rumanlar kaldı değişmedik ama baktırdım boşluk filan yok dendi.

Geri