50 euro cok hakan ben 2 ay önce bulgar gümrügünden 5 euro + 1 paket sigaraya gectim![]()
doğrudur

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 euro cok hakan ben 2 ay önce bulgar gümrügünden 5 euro + 1 paket sigaraya gectim![]()
Sayın Opelim.net ailesi yarın sabah yol'a çıkıyorumVerdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim yeniden , kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
...
hayırlı yolculuklar kardeşim.
yola dair yaşadığın deneyimleri bizede aktarmayı unutma.
hadi hayırlı yolculuklarSayın Opelim.net ailesi yarın sabah yol'a çıkıyorumVerdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim yeniden , kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın
...
Arkadaşlar benim sorum şu...
Ehliyet zaten EU onda problemim yok...kaskom var lakin benim niyetim ilk defa türk plaka ile yurt dışına çıkmak...evvelden ordan buraya gelirken yeşil sigorta kağıdı alıyorduk tamamdı,şimdi türkiyeye yerleştik ve burdan giderken ekstra sigorta gerekiyormu??? yardımcı olursanız sevinirim..
sevinirim emrah kardeş teşekürlerabi bizim burda bir kac kez antalya plakali eski e 200 gördüm sahibini yakalarsam sorarim![]()