Araçla Yurt Dısına Cıkacağım ?? Yardım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
50 euro cok hakan ben 2 ay önce bulgar gümrügünden 5 euro + 1 paket sigaraya gectim :D

doğrudur :D aklımda yanlış kalmış olabilir yada bizim yiğen fazla bonkör olabilir :D bizim yiğen anlatıyordu o dur dur diyenlere duruyormuş adamlar tam geliyormuş basıyormuş gaza 10 metre ilerde gene duruyormuş komsi komsi koş koş gel diyormuş adamlar koşarken arabaya yaklaşırken gene basıp gidiyormuş adamları maymun ediyormuş adamlar ne kadar bulgarca küfür varsa saydırıyorlarmış.. anlatırdı eskiden :) benim yiğen ama hafif çatlak ciddi çatlak yani adam bosna savaşında sırbıstanmı oluyor hırvatisnamı oluyor ben bilmiyorumda tam oranın içinden geçip geldi o zamanlar hemde savaşın en sert zamanlarında :D

Sayın Opelim.net ailesi yarın sabah yol'a çıkıyorum :) Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim yeniden , kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)...

Sayın Opelim.net ailesi yarın sabah yol'a çıkıyorum :) Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim yeniden , kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)...

hayırlı yolculuklar kardeşim.
yola dair yaşadığın deneyimleri bizede aktarmayı unutma.

hayırlı yolculuklar kardeşim.
yola dair yaşadığın deneyimleri bizede aktarmayı unutma.

tesekkurler :) Elimden geldıgınce yazıcam buraya resimlerle beraber :)

Arkadaşlar benim sorum şu...
Ehliyet zaten EU onda problemim yok...kaskom var lakin benim niyetim ilk defa türk plaka ile yurt dışına çıkmak...evvelden ordan buraya gelirken yeşil sigorta kağıdı alıyorduk tamamdı,şimdi türkiyeye yerleştik ve burdan giderken ekstra sigorta gerekiyormu??? yardımcı olursanız sevinirim..

Arkadaşlar benim sorum şu...
Ehliyet zaten EU onda problemim yok...kaskom var lakin benim niyetim ilk defa türk plaka ile yurt dışına çıkmak...evvelden ordan buraya gelirken yeşil sigorta kağıdı alıyorduk tamamdı,şimdi türkiyeye yerleştik ve burdan giderken ekstra sigorta gerekiyormu??? yardımcı olursanız sevinirim..

abi bizim burda bir kac kez antalya plakali eski e 200 gördüm sahibini yakalarsam sorarim :D

Benim de arabayla almanyaya gidip arabayı komple opc yapma düşüncem var olur mu :D :D

Hocam hıc ugrasma valla dünden beri yoldayız bitmek bilmiyor :D halada gıdıyoruz arkadasıma bırakdım dıreksıyonu beynıme vurdu yol , bırde bunun dönusu var :(

Geri