Aracınızda kasko varmı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ne düşünüyorsunuz

• var

Oy: 74 66.7%
  • yok

Oy: 30 27.0%
  • var ama yenilemiyecem

Oy: 3 2.7%
  • yok ama huzursuzum yapırmayı düşünüyorum

Oy: 4 3.6%

• Kullanılan toplam oy
    111
Aracı aldığımızda gittiğimiz ilk yer :D

Yıllık 900 tl prim ödüyoruz.Babanım yaptığı kazada 6 lira kadar masraf vardı.Böylece 3 sene daha ücretsiz gibi oluyor :D

Uzun zamandır var bu sene 450 ytl ödedim hasarsızlık indirimide var mini onarım dan birşeyler yaptırdım sadece birde ayna değişti şimdiye kadar anadol sigorta memnunum tavsiye ederim.

bende yok yaptırmak istedim 1.850 tl istediler bende ....... dedim:D:D
araç kapalı otopark ta kafasına göre takılıyor:D

kardeşim nasıl o kadar isterler ben 2008 mart ta 1250 tl ye yaptırdım.bu sene 485 tl tuttu.full+full kasko...(hasarsızlık indirimi,kamu çalışanı indirimi)

yılda 1.5 milyar veriyorum kafam rahat ediyor. türkiye şartlarında kasko şart.

Kaskosuz arabaya kesinlikle binilmez herşeyi geçtim elektrk aksamında bir problem olur ve araç olduğu yerde yanar mesela ne kadar acı bişey insan çıldırır heralde :D

kaskosuz trafige çıkılmaz trafikte araba sürmesini bilmeyen çok....

Aracım 98 model 2007 kasımdan bu yana kaskom var.İki kere cam değiştirdim.Çok şükür ihtiyac olmadı ama yinede şart.Malum varmız yoğumuz araba oda giderse vay halimize.Bazı şeylerden fedakarlık yapıp yaptırmak lazım

usta kaskosuz arac olur mu bnm aracım pert oldu kaskom olmasa butun yatırım gıtmıstı...
kasko ılk bedavaya para verıyomussun gıbı glesede ufak bı kazada zaten kndının parasını cıkartıyor...
o degıl sız haklı oldugunuz durumda dıyelım kı karsı tarafın sıgortası kaskosu yok aracını kaskon yaptırıyor kı bozulmadan parasını o karsı taraftan alıyor hıc ugrasman bıle gerekmıyor...

burası gerçekten önemli.Özellikle bir yaya ya çarptığınızdaki kan parası,zarar gören yaralının tedavi masrafları falan çok daha önemli.benimde var kasko kesinlikle de olması gerek.

bunların hepsini zorunlu trafik sigortası zaten ödüyor. tabi sigorta sadece zorunlu olduğu için yapılıyor ve poliçe polise göstermek üzere saklanıyorsa ve içinde yazılı olanları okumuyorsanız kasko zorunludur.

bunların hepsini zorunlu trafik sigortası zaten ödüyor. tabi sigorta sadece zorunlu olduğu için yapılıyor ve poliçe polise göstermek üzere saklanıyorsa ve içinde yazılı olanları okumuyorsanız kasko zorunludur.

Ferrariye arkadan giydiren şahinci gibi boxer la kaldıktan sonra anlamı yok zorunlu trafik sigortasının.

Geri