Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Bendede prins var memnunum fakat gaz filtresi 150tl dedıler 20 000 km de bir değişiyormuş bi sitede buldum benm araca uyuyormu bılmıyorum.
http://www.otogazmarketi.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85330
bu sitede uygun fiyataama uyuyormu bılmıyorum halen arastırıyorum hıc 150tl vermeye nıyetım yok.
ZAVOLİ; 2 buçuk yıl (Vectra GT)
ALDESA; 1 buçuk yıl (Meriva OPC)
PRİNS; 6 ay (Meriva OPC)
ile kullandım (ankette hiçbiri yok!)
*zavoli'de 5000-5500 devir civarında yüklenince kendiliğinden benzine geçiyordu.
*aldesa'da tam gaz basınca yakıt azaldığı vakitlerde nadiren de olsa tekleme-yığılma oluyordu.
*prins'de (prins VSI-1 kit) gaz seviye göstergesi yanlış gösteriyordu, kalibrasyon ayarları çok karışık olduğu için tam istediğim ayarı yaptıramıyordum ve gaza 40-45 derecede geçme özelliği sinir bozucuydu.
yukarıda yazdıklarım birden fazla ustanın birden çok sefer uğraşmasına rağmen giderilemeyen sorunlar.
fayda/maliyet olarak en iyisi ALDESA idi.
Alper,bende prins taktırdım dediğin gibi benzine geçiş için bayaa ısınması gerekiyor ve benim göstergede çalışmıyor...?Göstergenin doğru göstermesi için kalibrasyon ayarımı gerekli...?