Aracın ön konsolundan (göğüs kısmı) gelen ses !

berk_ay87

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracın göğüs kısmından, içerilerden gelen bir ses bu. sanki küçük bir boncuk düşmüş havalandırmaya oradan oraya çarpıyo gibi bir ses. Yalnız bu ses son yolculuğumdan sonra arttı (yol yapım çalışması olan bir yerden geldim, tangır tungur) Başka bir ses daha peydah oldu son bir haftadır. Kasis veya asfalttaki yama üzerinden geçerken iki yumuşak plastik birbirine sürtermiş gibi ses gelmeye başladı. Bu ses direksiyon bölümünün altından ön taraftan geliyor gibi. Direksiyon değil yalnız o çevreden geliyor bu ses. Bu sesi nasıl bulurum, nasıl keserim? yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Hava sirkülasyonu ızgaralarından geliyordur. Bence kulağını tıka. Zira kesmek zor olabilir.

Hava sirkülasyonu ızgaralarından geliyordur. Bence kulağını tıka. Zira kesmek zor olabilir.
Sorun teyip veya başka birşey değil alonso arkadaşın dediği gibi boşuna birşeyler sökme ben bu sorunu % 70 hallettim sende aynısı uygula sesi enaz % 70 kesersin hatta yazın % 100 ızgara sesi kesiliyor kışın tekrarlar ama uygulama sonrası sesi azıcık müzikle duyulmayacak derecede düşürürsün
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=78219

Tamam yarın ilk işim bunu uygulamak olacak teşekkür ediyorum..

Geri