aracın fotoları bunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam hesapta bana değişecek yazdığı kapıyı benden arabayı aldığı taktirde eminim ki değişmeyip çekiçleyecek vb. böyle masrafalar
1,5 boya+1 kaportacı+1malzeme olsa diyorum kafamda

dogru kapıyı cekiçler zımpara hadi boyaya yoksa yaptırsanızda satsanızelinizden cıkarsanız

Abi, 4 lira veriyorlarsa sat bence.

yok dostum oda işin ayrı bir yüzü askerlik geldi dayandı, kısmetse 6 ay ne ben varım nede para :)

en son 3,250 oldu

Aracı parça parça satsanız daha fazla fiyata satarsanız.

Bence 4.000 için zorlayın,4.000 verirlerse satın..

parayı bilmemde yaptırma sat bence.. babam önden vurdu düzeltildi sorna araba ayar tutmadı, arka sağ lastiği yiyodu , yağmurda kontrolden çıkıodu sonra pert oldu gitti kurtulduk

Aracınız için üzüldüm verilmiş sadakanız varmış. 3.250 çok az bi fiyat gibi geldi banada.

Bence bir kaç yere daha aracı nekadara alabileceklerini sorun, o şekilde en yüksek verene aracı verin, araçta çok fazla emeğiniz olduğunu düşünüyorum ama yaptırıp binsenizde eski tadı vermez, kendini aratır.

daha fazla ne kadar verilebilir ki zaten arabanın piyasası belli. bir tanıdığım sol ön direği göçmüş ve ağırlıklı sol tarafından hasarlı takla atıp direğin kapı direğinin üstüne düşmüş 2005 fiesta yı 5500 liraya verdi ve o bunun yanında daha sağlam duruyordu...en fazla 1-2 bin lira için uğraştığınıza deymez...her işte bi hayır vardır deyin ve kurtulun bence...

Geri