Aracın çekişi düşüyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jakobayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam araçta 2 tane arıza kodu çıkıyor P0300 ve P0301
Büyük ihtimal Bobin. Bujileride kontrol edin. Arıza kodları Ateşleme hatalarını gösteriyor. Bu araç kaç binde? Lpg enjektörlerini de kontrol ettirin.

Büyük ihtimal Bobin. Bujileride kontrol edin. Arıza kodları Ateşleme hatalarını gösteriyor. Bu araç kaç binde? Lpg enjektörlerini de kontrol ettirin.

Araç 120000 binde aracı yeni aldım alırken bir sıkıntı yoktu yada saldırıp öyle verdiler

Araç 120000 binde aracı yeni aldım alırken bir sıkıntı yoktu yada saldırıp öyle verdiler
O dediklerimi yapın bi sorun kalmaz. Zaten bobin e bakın büyük ihtimal yansanayi vardır üstünde.

P030X atesleme hatasi , buji veya bobine bakilmali. LPG de 60 bin kmde bobin yemisti benim aracimda.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmirde Yağmur Otogaz var, Orası ile görüşebilirsiniz. Landirenzo bayisi ve %80 opel'e bakıyor diyebilirim

Dostlar geçtiğimiz pazartesi organizede bir ustaya götürdüm öncelik buji dedi. Eğer yine olursa benim dedi. Yine aynı arıza olursa Subaplar dedi. Açtı bujileri 1 silindir bujisinin tırnağına kapalıydı. Neyse değiştirdik. Hadi dedim hepsi değişsin değiştirdi. Sorun yoktu. Sonra bugün yine lamba yandı terleme filan oldu. Aynı sorun oldu baktım. P301 ve p300 arızası çıktı yine. Bakalım bu sefer başka usta bakıyorum. Ona gideceğim

_

Geçen yıl benzer problemleri yaşamıştım, inşallah subap değildir... 120 bin km lik opel_chevrolet motorun subap sıkıntısı olması yüksek. Adam arabayı elden çıkarmış gibime geldi...Umarım yanılırım :)

çelik sübap takılabilir

arıza kodları ateşleme sistemine işaret ediyor..ustanız direk bujileri değiştirmiş herhalde bundan önce tek tek bobinlerin ateşlemesini kontrol etmeyi unutmamıştır..aynı ateşleme sorununu bende yaşadım yanlış lpg ayarı yüzünden daha 35 binde bobin yandı bobini orjinali ile değiştirdim ve 4 tane de bosch iridyum 0.7 mm lpg bujisi taktırdım sıfırdan lpg ayarları da yapıldı şu anda herşey yolunda..lpg bujilerini de araştırarak aldım cidden faydası olduğuna inanıyorum özellikle alt devirlerde canlılık kattı araca..

Geçen yıl benzer problemleri yaşamıştım, inşallah subap değildir... 120 bin km lik opel_chevrolet motorun subap sıkıntısı olması yüksek. Adam arabayı elden çıkarmış gibime geldi...Umarım yanılırım :)

İnşallah yaniliyorsundur hocam benimde korkum o ama.😞😞😞

Geri