Aracımıza Bir Tane Alsak mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi bende var 1,5 yıldır. Çok başarılı bir ürün. Çocuk için kullanıyorum, araç ısınana kadar. Ama kendin içinde ister beline ister başka yere uygula, çok süper.

İş yapıyor diyorsun yani ;)

Tabiki abi, hatta hatırlarsan bi direksiyon ısıtma projem vardı. Bunu incelemek için almıştım :D Sonradan kullanmaya devam ettim.

O zaman kart döndüğün de bir tane alayım ya. Kış aylarında lazım olur :D

Ürünü görünce bir anım aklıma geldi. Anlatmadan geçemeyeceğim. :)

Bizim iki öğretmen arkadaş okula birlikte gidip geliyor. Okul ile evlerinin arası 15 km civarında. Her gün gidip geliyorlar.

Bir kış günü okul çıkışında bir bayan öğretmen arkadaş onlarla birlikte şehre gitmek istiyor. Bayan arkadaş arka koltuğa, sürücü arkadaş kendi koltuğuna geçiyor, diğerini beklemeye başlıyorlar. Onun da 3-5 dakikalık işi çıkıyor ve bayan öğretmen arkadaştan haberi yok. :)

Dışarıda çok soğuk bir hava ve yağmur var. Nihayet arkadaş okul kapısından çıkıp hızla arabaya biniyor. Arkadaki bayandan haberi yok. :) Ellerini birbirine sürtüp şöyle diyor:

- Çalıştır Ömer çalıştır, s.k.m dondu!

:) :) :)

Bizim arkadaş şöyle bir bakıp arkayı işaret ediyor. Kadın koltuğa gömülmüş vaziyette, bizim arkadaş daha beter. :) Düşünün her gün aynı ortamda bulunduğunuz iş arkadaşınız...

Gülmekten yarılmıştım, her aklıma geldiğinde yine gülüyorum...

Soğuk adamı öyle eder hehehehehe

Fiyatı da düşmüş, ben 25 ten almıştım. O zaman dizel astra vardı, bi türlü ısınmazdı :D

koltuk ısıtma bıle olur bununla ya :D

aman kacak yapıp de sosisi kızartma yapmayında mazallah
ay ayooool olursunuz .ıçı ısıtacaz derken :))))

Geri