Aracımız zifte bulandı :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok geçmiş olsun.

Geçen yaz tatile Fethiye'ye gittim.Yolda bir Vectra B2 gördün şok oldum aracın bel altı,arka tamponun tamamı,bagaj kapağı( plaka okunamıyacak kadar) zifte bulanmıştı :)

Yaz geldi, bu görüntülerle sık sık karşılaşacagız artık.Geçmiş olsun

İstanbulda 15 Haziran itibarı ile asfaltlama çalışmaları başlayacakmış, bitişi ise Ekim sonu,aşkam TV haberlerde izledim...

Size tek tavsiyem zift'li bölgelere sana yağ sürün iyice yesin sonra tazzikli su ile yıkayın. Bir damla zift kalmaz

geçmiş olsun tolga

Gazla yıkadık şu an ziftli değil.Şimdi Cüneyt abiyle (sapphire) cila yapmaya gideceğim:)

abicim git belediyeye, bekle belediye baskaninin gelmesini. arabasinin üstüne bir litre hidrolik yagini dök, bi de üstüne iyi dileklerini bildir kendisine dön arkani git. bu ne böyle ya, araba ne hale gelmis.yazik günah valla.

önce valla bende üzülmüştüm kötü olmuş dedim ama çıktığına sevindim...dediğiniz gibi cila yapıldımı hiç bir şey kalmazzz...

abicim git belediyeye, bekle belediye baskaninin gelmesini. arabasinin üstüne bir litre hidrolik yagini dök, bi de üstüne iyi dileklerini bildir kendisine dön arkani git. bu ne böyle ya, araba ne hale gelmis.yazik günah valla.
Yol karayollarına bağlı.O yol şehirdışı yoldu.Salı günü yine geçeceğiz.İnşallah yine olmaz.Valla bugün cila için 2 saat uğraştım :( Allahtan çıktı imzadaki alttaki 2 resim temizlendikten sonra çekildi.

geçmiş olsn:( gaz ile çıkar ama uğraştırır:(

Geri