Aracımın sağ kapısı açılmıyor :(

Ynt: Aracımın sağ kapısı açılmıyor :(

Geçmiş oldun Sercan elektronik bir arıza olabilir, aynı olay abimin aracında olmuştu. bu arada bir tiyo vereyim
sıfır araç olduğu için ayıplarını kapamak adına çelik jant ve kış lastikleri hediye almıştı.

Sercan geçmiş olsun, inşallah kolayca halledebilir. Normalde bir kapı çok sorun olmazda, arabadaki kapı sayısının yarısını kaybedince büyük problem gerçektende. (:

Bu sabah kapı için Odak a gittim, sağolsun Tarık Abi ilgilendi benimle, burdan da kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Garanti kapsamında yapılan kapının yanı sıra motorda temizlendi, fakat bunlardan ziyade araçla ilgili neler yapabilirz diye uzun uzun konuştuk :) İlk başta aracın arka bölmesini, yan aynalardaki siyak kısımları ve ön ızgarayı ( neredeyse aracın dış bölümündeki bütün siyah kısımları :) ) piano black kaplayalım dedik. Bunu daha önce Emre ylede konuşmuştuk o zamandan beri aklımdaydı zaten. Bunun dışında egzoz olayı üzerindede çok konuştuk, Insignia OPC yada Astra J OPC lerdeki gibi içe gömülü yapabilirsek o şekilde yapıcaz, olmazsa bir difüzör şart gibi görünüyor, araç arkadan çok yüksek göründüğünden ve benim yay olayına pek yanaşmadığımdan, aracın arkasını biraz alçak göstermesi için piano black bir difüzör ekliycez gibi gözüküyor. Bu konuyla ilgili fikirleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.

Piano Black uygulamalar arabaya ayrı ve elit bir hava katar çokta güzel görünür.

GNSpower link' Alıntı:
Piano Black uygulamalar arabaya ayrı ve elit bir hava katar çokta güzel görünür.

045thumbsup

GNSpower link' Alıntı:
PB çizilme riski yüksek bir renk, çizikleri çok belli ediyor daha doğrusu, ama bir o kadarda güzel gözüküyor

[quote author=Sercan link=topic=5909.msg144626#msg144626 date=1341913423]
PB çizilme riski yüksek bir renk, çizikleri çok belli ediyor daha doğrusu, ama bir o kadarda güzel gözüküyor
[/quote
pb yerine mat carbon fiber kaplama görünümlü bir işlem olabilir.

sercan araçla fazla oynamadan OPC gorunumune yakın yap .
fazla orjınallıgı bozma bence..

B֜LENT link' Alıntı:
sercan araçla fazla oynamadan OPC gorunumune yakın yap .
fazla orjınallıgı bozma bence..
Tarık Abi ye de aynısı söyledim zaten, özellikle egzozların OPC gibi olmasını istiyorum, ama PB gerçekten hoşuma gidiyor  045thumbsup Yay dışında her türlü fikre açığım abi  011zaa

Sercan link' Alıntı:
Bu sabah kapı için Odak a gittim, sağolsun Tarık Abi ilgilendi benimle, burdan da kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Garanti kapsamında yapılan kapının yanı sıra motorda temizlendi, fakat bunlardan ziyade araçla ilgili neler yapabilirz diye uzun uzun konuştuk :) İlk başta aracın arka bölmesini, yan aynalardaki siyak kısımları ve ön ızgarayı ( neredeyse aracın dış bölümündeki bütün siyah kısımları :) ) piano black kaplayalım dedik. Bunu daha önce Emre ylede konuşmuştuk o zamandan beri aklımdaydı zaten. Bunun dışında egzoz olayı üzerindede çok konuştuk, Insignia OPC yada Astra J OPC lerdeki gibi içe gömülü yapabilirsek o şekilde yapıcaz, olmazsa bir difüzör şart gibi görünüyor, araç arkadan çok yüksek göründüğünden ve benim yay olayına pek yanaşmadığımdan, aracın arkasını biraz alçak göstermesi için piano black bir difüzör ekliycez gibi gözüküyor. Bu konuyla ilgili fikirleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.
bence çok iyi olur, aracı hem şık hem daha yerde gösterir denildiği gibi
ama opc egzoz olursa on numara olur

Geri