Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah abi saat 10 da görüşürüz 045thumbsuptunc link' Alıntı:Tmm 10 cayini beraber yapar 10:15 te araca bakariz
Teşekkürler Hakan Hocam, yarın hallolur inşallah 045thumbsupHaKaN link' Alıntı:Geçmiş olsun sercan, banada yazılımsal bir problem gibi geldi
Zaten gerken açıklamayı Tarık abi yapmış![]()
O değil araçta çalışır durumda bir kapı kaldı, ona da birşey olursa naparım bilmem 011zaaeketen link' Alıntı:sercan bi kutup bası sök tak duzelir 005hihih
Saol abi, Odak tan çıkamıyorum görüyosun, var bi uğursuzluk üstümde kurşun felanmı döktürsem napsam 011zaatomacco link' Alıntı:Geçmiş olsun Sercan...![]()
Evet sağolsun ilgilendi Tarık Bey, bende mümkün mertebe Odak a götürüyorum aracı, geçen sağ kapıya büyükçe bir taş gelmişti, direk işi gücü bırakıp odak a götürdüm, pasta cilayla hallettiler 045thumbsupdinojasie link' Alıntı:Geçmiş olsun. forumumuzun tarık beyin güzelligi nasıl kendini gösteriyor. Sorunlar hemen çözülüyor. Öabuk çözülebilir diye düşünüyorum.