Aracımın kaputunu nasıl yaptırabilirim...

görüşlerinizi takip ediyorum,çekiç işi işin içine girince komple boyarlar gibi geliyor bana,yağlısı nasıl oluyor :) herhalde komple boyatıcaz gibi.

O göçük yağlı yada çektirme yöntemi ile düzelecek bir durumu yok... bana göre diyelim o kaput boyanacak ne kadar ücret ödenir?

yağlı çekiç bildiğim kadarıyla gres yağını önlü arkalı sürüyorlar ve çekiçliyorlar boya çatlamadığı ve zarar görmediği için boyaya gerek kalmıyor ama tam anlamıyla düzelmiyor hafiften iz kalıyor...

auto king böyle mini hasarları sadece o bölgeyi işlem yaparak halledebiliyor, bir gösterin isterseniz... ben arka tamponu geri geri gelirken direğe çarptım çatladı, sadece o bölgeyi lokal olarak yapıyoruz dediler 230 TL fiyat istediler... yaptırmadım nazarı olsun diye... :)

yağlı çekiç ile düzelmez sanırım. yağlı çekici eniştemler abimler genelde kapı gibi yerlerde kullanıyorlarmış önceden şimdi ise yağı bitti sanırım çekicin kimse kullanmıyor :D

Düzelir valla şimdi telefon bilgisini bekliyorum öyle düzeltmeler yapıyorlarki hayran oldum el işçiliğine...

Zeyrek Mah. Suyolu sk. No:9 Kemerdibi Fatih açık adresimiz. Kadinlar pazarının yukarısında surların dibindeyizustanın telefonu: Zeyrek Mah. Suyolu sk. No:9 Kemerdibi Fatih açık adresimiz. Kadinlar pazarının yukarısında surların dibindeyiz

fyfnh.jpg

fyfmw.jpg

fyfsm.jpg

fyfsw.jpg

g8fdj.jpg

g8ffp.jpg

Ooo güzel işçilik yapılmış temiz olmuş... daha önce sordum da bu kaput boyama işi ne kadar para yer ki?

izmirde var yolunuz düşerse... Arayıp konuşabilirsiniz de...

N.Kemal Gürbüz 05327686039 (by doktor bursa teknik) izmir üçyolda

Ooo güzel işçilik yapılmış temiz olmuş... daha önce sordum da bu kaput boyama işi ne kadar para yer ki?
Abi ben bu işlere uzağım ne kadar yer bilmem ama bence komple kaput boyanmasına gerek yok gibi geliyor bana

Geri