aracımı satışa koydum :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak_gt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aracımın gideceği ederi ne kadar olur sizce?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
15.500 TL eder çok temiz bayıldım araca..

Valla Mi,llet Ucmus ya Bu Aracın Edecegı en Temız Halıyle 13.5 - 14

millet uçmuş derken beni kast ediyorsanız arac kendini gösteriyor böyle bi aracı 13.500'a verip diğer 250 300 binde çatlak patlak vectralar seviyesine düşürmem

15.500 TL eder çok temiz bayıldım araca..

vereceğim rakam tesisatsız olursa en kötü 15 binLira zaten gerçekten fotoğrafta görüldüğü gibi bir araç zaten

15. - 16 arası eder

14-15 arası kesin gider hastasına aracın maşallahı var

nos siticker ı veya benzeri aksesuarların varsa sök. alıcı için itici sebep olabilir.

nos siticker ı veya benzeri aksesuarların varsa sök. alıcı için itici sebep olabilir.

mantıklı ama bazıları içinde çekici neden olabiliyor :) ama sökmek daha mantıklı ,) +10

Araba resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel arkadaşım kıskandım rengine kadar aynısı benimkiyle... Araclarımız ne kadar ii olursa olsun satarken verecekleri max fiyat malesef belli adamlarda sonuçta ucuza kapatmak için çabalıyacak... Ben 14.500 der ama 14.300 den bi kuruş inmezdim... Birde bu güzel aracı niçin Vectra A ile takasa sokuyorsun çok hoş ki sana takasa gelen hiçbir araç seninki kadar düzgün ve bakımlı olmayacak saçma sapan teklifler alacaksın yazık etme yıpratır arayan soran seni...

Araba resimlerden gördüğüm kadarıyla çok güzel arkadaşım kıskandım rengine kadar aynısı benimkiyle... Araclarımız ne kadar ii olursa olsun satarken verecekleri max fiyat malesef belli adamlarda sonuçta ucuza kapatmak için çabalıyacak... Ben 14.500 der ama 14.300 den bi kuruş inmezdim... Birde bu güzel aracı niçin Vectra A ile takasa sokuyorsun çok hoş ki sana takasa gelen hiçbir araç seninki kadar düzgün ve bakımlı olmayacak saçma sapan teklifler alacaksın yazık etme yıpratır arayan soran seni...

bunun bilincindeyim aslında denemek amaçlı satışta aracım hani düzgün bir teklif olursa vercem bu yüzden kendi numaramı yazdım :)

Geri