Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi başka seçenek yok, ya aynı yere koycam yada dışarı yol kenarına koycam ki o çok daha riskli, etrafta harfiyat kamyonları tırlar vs. araçlar geçiyor.DERSİMLİ link' Alıntı:tostum yapabileceğin ilk şey olayın olduğu yere aracı koymamak kapalı garaaj varsa oraya koy.
Sağol abi, kapalı garaj olsa keşkeeketen link' Alıntı:Geçmiş olsun Sercan. Kapalı garaj dan başka kesin çözümü yok bunun. Kapalı garajda gerçekten KAPALI olacak![]()
Sağol Mert 045thumbsupMeRt link' Alıntı:Sercan geçmiş olsun.
İlk defa bir farenin orayı kemirdiğini duyuyorum, baya şaşırdım![]()
Benide kediler hiç rahatsız etmedi bugüne kadar, tek sıkıntım kıçını tutamayan kuşlar ve şimdide fareler ...HaKaN link' Alıntı:geçmiş olsun
ben de duyuyordum fareleri ve kedileri ama farenin bu şekilde keçeyi parçaladığını ilk defa görüyorum
kedilere kızıyorduk, demekki her araca bir kedi şartmış![]()
markopasa86 link' Alıntı:Benide kediler hiç rahatsız etmedi bugüne kadar, tek sıkıntım kıçını tutamayan kuşlar ve şimdide fareler ...![]()
Bende dışkının ebatından, ıslaklığından kuruluğundan, hangi kuşa ait olduğunu, saat kaçta yapıldığını felan çözebiliyorum artık, uzmanlaştık bu konudaGNSpower link' Alıntı:Kuşlar gerçekten büyük sıkıntı. Geçen gün benim arabanın üzerinde de Albatros b.ku vardı. Yani bir karışlık çapından normal bir kuş olamayacağı sonucu çıkardım ben en azından. (![]()