Aracimda sigara içilmesine hayirrr

Ben kullanırsam kımse ıcemez beynım donuyo kokusunu alınca (sırf bu yüzden kahvede 90dakıka geçmiyor bi türlü) ama babam kullanırsa genelde 1 tane mutlaka ıcer bende camdan alabıldıgıme temız hava almaya calısırım :D.

bir gün zaten ya hava almak için yada sigara içmek için gümbürtüye gideceğiz.:)

şimdiye kadar bir tane bile sigara içilmedi içilemezde :D küllükler galeriden çıktıkları günkü gibi :D arkadakine arada peçete filan atılıyorda öndekinde bozuk para ve garaj kumandası duruyor :D çakmak bile çalışıyor mu çalışmıyor mu bilmem :D denemedim hiç. bi kaç arkadaşı yağmur çamur dinlemeden indirdim dışarda zıkkımlandılar öyle bindiler :D 11 yaşındaki arabanın döşemeleri tavanı pırıl pırıl hala bitane yanık bile yok bu saatten sonrada izin vermem olmasına

ben kendi aracımda içirmiyorum.zaten içmeye kalkışan olmuyor da.sigara içilmemiş araba hemen belli olduğu için binen yabancı biri de içmeyi akılna getirmiyor sanırım.

Hayır,sigaradan nefret ederim!

artık satışlarda bayandan yerine sigara içmeyenden 2. el diye söylemek daha makul bence...:D

babam olsa tanımam çeker kenarı dışarda içiririm.kesinlikle hayır:D

artık satışlarda bayandan yerine sigara içmeyenden 2. el diye söylemek daha makul bence...:D

bayandan araba almak zaten tehlikeli iş tamam belki içi temiz olabilir ama ahh o şanzumanın motorun dili olsa da konuşsa, kasislere çukurlara hiç sektirmeden giren amortisörler dile gelip anlatsa...:kop: (sözüm meclisten dışarı ;))

Sigara içmeyi bırakın çakmanı bile kulandırtmam dün gece arkadaşlarla dolaşırken sigara molası için kenara çektim indik sigaraları çıkardılar ama kimsede çakmak yoktu arkadaş dedi hemen arabanın çakmağı var diye bede hemen olmazz diyince yoldan geçen birisini beklediler:):):) o kadar gaddarım bu konuda

İçiyorum ve binenlerinde içmesi serbest fakat camlar açık olacak yoksa o dumandan arabanın içi gözükmüyor.:)

Geri