Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böylesinide ilk defa gördüm. Kendi aracından başka araçta, misafirliğe gittiğim evlerde, sigara içmeyenlerin bulunduğu yerlerde sigara içmem. Misafirliğe gittiğim evlerde de evsahibi müsaade etse bile sigarayı balkonda veya mutfak gibi havalandırması daha bol olan yerlerde içmeyi teklif ederim. Evimde bile her yerde sigara içmiyorum. Benim sigara alanım mutfak ve balkondan ibaret. Her ne kadar başka konularda başkaları beni düşünmese de benim başkalarını rahatsız etmeye hakkım yok.bizim peder de,kim olursa olsun izin vermez,dayılarım, amcalarım vs.kim olursa olsun..
zaten kendiside tiryaki değildir,haftada 1 paketi ya biter ya bitmez..
oda evde değil tabi ki dısarda..
ama gel görki onuda gidip arabada içiyor,varmı böyle bişey![]()
Böylesinide ilk defa gördüm. Kendi aracından başka araçta, misafirliğe gittiğim evlerde, sigara içmeyenlerin bulunduğu yerlerde sigara içmem. Misafirliğe gittiğim evlerde de evsahibi müsaade etse bile sigarayı balkonda veya mutfak gibi havalandırması daha bol olan yerlerde içmeyi teklif ederim. Evimde bile her yerde sigara içmiyorum. Benim sigara alanım mutfak ve balkondan ibaret. Her ne kadar başka konularda başkaları beni düşünmese de benim başkalarını rahatsız etmeye hakkım yok.
dışarda içselerde üzerlerine sinen koku çok rahatsız ediyor. bende sigara kokusu takıntı. alt katta içiyorlar camı açsalar camı kapıyorum o derece anlayın...araçta sigara içmeye hayır eğer sigara içeçek varsa dışarda tipide olsa kenara cekerim içecek olanı dışarı atarım dışarda içsin![]()