Aracimda sigara içilmesine hayirrr

Buda bir bahane çeşidi tabii..Savaş abii bırakamıyorum desene şuna kısaca... :D :D

Buda bir bahane çeşidi tabii..Savaş abii bırakamıyorum desene şuna kısaca... :D :D
Günde 10 tane ile oyalanıyoruz. Bizimkisi dudak tiryakiliği :kop:. Elbette en iyisi tamamen bırakmak.

sigara içtiğim halde içirtmiyorum

benden başkası içince gıcık oluyorum.içmesinler abi arabamda.

eskiden şehirlerarası otobüslerde sigara serbestti. Küçüklüğümde 302-303 otobüslerle çok yolculuk yaptım. koltuk döşemesine sigara ve kolonya kokusu sinmiş olurdu. döşemenin kendi kokusu da eklenince bu üçlü zengin aroma yüzünden beni hep yol tutardı ve o koku ne zaman aklımna gelse midem kalkar. sigara içiyorum ama arabada asla kimse de içemez arabamda.

eskiden şehirlerarası otobüslerde sigara serbestti. Küçüklüğümde 302-303 otobüslerle çok yolculuk yaptım. koltuk döşemesine sigara ve kolonya kokusu sinmiş olurdu. döşemenin kendi kokusu da eklenince bu üçlü zengin aroma yüzünden beni hep yol tutardı ve o koku ne zaman aklımna gelse midem kalkar. sigara içiyorum ama arabada asla kimse de içemez arabamda.

evet o otobüslerin kokusunu hiç bir yerde duyamayız.:cry:

Kesin içirmiyorum. 2 2002 den bu yana 2 kişi laf dinlemeyip yaktı biri acımasızca çanakkale yolunda koru dağında indirdim. Şimdi ikiside benimle konuşmuyor ama sorun değil hassas olduğum konuda anlayış göstermiyecek adamla zaten işim olmaz.

Sigara kokusu net tiksindirici. Başlıanların %80 nide özentilikten.

bende tek basına içenlerdenim millet anlamıyor abiler külü saçılıyor sağa sola

babama bile içirtmiyorum:)tabii bu sadece kendi arabam için geçerli.onunkine geçince yatağan termik santralinden fazla duman çıkıyor arabanın içinden:D

Geri