arkadaşlar benim aracımında motoru sürekli tekliyor sanki bir insan koşarda nefes nefesew kalır ya aynı öyle gaza basınca geç hızlanıyor yagını yani degiştim bujiler yeni benzin iyi ama anlamadım niye aracım 96 opel astra f kasa hb yardım ederseniz sevinirim. volkan26
Selam arkadaşlar
aynı sorun benim astraF'dede var. motor 16v enjeksiyonlu. 1 sene önce motor sorunlu çalışmaya başladı sonra arıza lambası yandı serviste aracı bilgisayara bağlayıp ölçtüler. eksoz valfi gidik dediler. ve değiştirtik. sorun gitti . şimdi motor rolanti düzensizliği yine başladı arıza lambası daha yanmadı.
AYRICA O GÜN DEĞİŞEN EKSOZ VALFİMİN ESKİSİNİ USTA GÖZ İLE KAŞ RASINDA ORTADAN KAYBETTİ. DEMEKKİ ESKİSİ TEMİZLENEREK TEKRAR KULLANIYORMUŞ. SİZ SİZ OLUN PARÇANIN ESKİSİNİ MUTLAKA ALIN . KÖTÜ NİYETLİ USTALAR PARÇA KENDİSİNE KALMAYACAKSA , PARÇAYI TAMİR VEYA TEMİZLEME YOLUNA GİDEREK SORUN ÇÖZERLER BUNDAN SONRA. YENİ PARÇALARIDA USTANIN DEDİĞİ YERDEN ALMADAN MUTLAKA BAŞKA YERDEN ARAŞTIRIN. KOMİSYON ALIYORLAR.
BİRDE ARKADAŞLAR; BU USTALARIN HEPSİ OLMASADA, GENELİ ALDIKLARI PARANIN HAYRINI GÖRMÜYORLAR.
BUNLARI GÖZLEMLERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM.
DÜRÜST, ŞEREFLİ VE HELAL KAZANANLAR MÜSTESNA.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN