Aracıma yanmayan branda alacam yardım?

erdem/astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;
Aracıma yanmayan branda almak istiyorum. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz branda yapan yer veya aksesuarcı var mı?
Aksaray a gidip bakıcam yarın sizinde tavsiyeleriniz varsa çok yardımcı olmuş olursunuz.

Aracım Astra G Sedan

Merhaba Arkadaşlar;
Aracıma yanmayan branda almak istiyorum. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz branda yapan yer veya aksesuarcı var mı?
Aksaray a gidip bakıcam yarın sizinde tavsiyeleriniz varsa çok yardımcı olmuş olursunuz.

Aracım Astra G Sedan

Piyasadaki en kaliteli branda bile zamanlar hare yapıyor boya üzerinde. Malzemeyi kendiniz alıp diktirmek en mantıklısı gibi, içini özel yanmaz pamuğumsu maddeden yapıyorlar.

İstanbul da yardımcı olabilecek arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Branda dan amacım aracım bahçede kalıyor yanyana araçlar park ediyor. Adamın biri transporter ı park etmiş hayvan gibi kapısını açmış benim aracıma sürtmüş kapısı 10 cm uzunlugunda kapısının boyası benim aracımın üstüne geçmiş çizmiş kapıyı sabah bunu gördüm moralim bozuldu. aracım da metalik siyah kabak gibi belli oluyor. sırf bu sabah buna sinirlendiğim için branda almaya karar verdim. aracıma haftasonları biniyorum sadece hafta içi kullanılmıyor.

İstanbul da yardımcı olabilecek arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Yenibosna'da istanbul branda var. Cep numarasını isterseniz özelden atabilirim. istanbulda değilim ama belki yardımcı olur. Siz ısrarla istanbulda yardımcı olabilecek arkadaş demişsiniz ama...

istanbul da olamasanızda yardımcı olabilirsiniz.
detaylı adres varsa özel den yazın yarın gideyim adamın dükkanına.
adres tel mevcut sa çok yardımcı olmuş olacaksınız. bi de detaylı tarif edebilirseniz

istanbul da olamasanızda yardımcı olabilirsiniz.
detaylı adres varsa özel den yazın yarın gideyim adamın dükkanına.
adres tel mevcut sa çok yardımcı olmuş olacaksınız. bi de detaylı tarif edebilirseniz

Umarım derdinize derman olur. Özelden attım.

Boş ver brandayı rüzgar da filan sürtünmeden dolayı aracın boyasının anasını beller.

güncell

Geri