Aracım Su alıyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erener44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

erener44

Bilgi Girilmemiş
Merhaba değerli arkadaşlar... Forum yazışmalarını kullanarak aracımı tamir etmiş olmanın mutluluğu içerisindeyim...

Aracımın şoför mahali tabana su birikiyordu. Yetkili servise gittim, "araç bizde 3-4 gün kalacak dedi fiyat olarakta minimum 250 tl olur dedi. ama daha fazlada olabilir" dedi.

Gittiğim diğer bir servisinde cevabı pek farklı olmadı. yani her halükarda 250 yi gözden çıkarmak zorunda idim...

ama arkadaşlarımızın yazmış olduğu bilgilere dayanarak en sonunda yaptım aracımı...

Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum nedenleri...

1- aracınızda su eksiltme var ise ve içeri su giriyor şikayetiniz var ise... kalorifer peteğinden giriyor demektir.
2- aracın dörtbir yanında giderler var o giderler toz kum yaprak vb.. pisliklerle tıkanmışsa su birikir ve içeri su alır...
3- LPG li araçlar için sileceklerin ve ön mazgalın altında 50 krş büyüklüğünde bir delik var ve bir adet kablo geçer normalinde o delikten ayriyetten fabrika çıkışınfa plastik bir tıkaç vardır. lpg takılırken o delikten bir kablo geçirilir ve plastik tıkaç özelliğini yitirir. burayı silikonla doldurmak gerekir. eğer silikonla doldurulmazsa % 100 buradan su alır...

0 530 466 50 44 bu numaradan ulaşabilirsiniz bana... bilgi verebilirim konuyla ilgili...

Sorununu çözmene sevindim fakat mesajı yanlış yere açmışsın.

İlk mesajınızı Üye arşivi kısmına yazmanızı rica ediyoruz,tanıtım yapılana kadar konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri