Aracım su alıyor (tavandan)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırılan arka cam, o nedenle ön camdaki sorun neden kaskodan yaptırılsın ki?

Trafık sıgortalarıda bır cam degısımı hakkı tanıyor ücretsiz tas vs..ufak tefek kırık catlak olursa dıye bılıyorum ancak hıcte arastırmadım bu durumu??
Ayrıca bızım üst kattanda ıkı gundur su damlıyor komşuya dedik bakalım :D

ben hic duymadım trafik sigortasının cam hakki verdiğini :)

anlasıldı böyle guzellıkler yok trafık sıgortasında herkez camına penceresıne sahıp cıksın:P

benımkıde aynı yerden alıyordu on camın ust fıtılının ıcıne sılıkon sıktırdım sımdı kestı almayı senınkıde aynı yerden alıyor

fitilden değilde ön camın silikonu çürümüş olabilir. Ki büyük ihtimal öyledir çünkü aynı sorunu yaşadım ilk önce sunroof dan alıyo zannettik sonra ön camı tüm söktürdüm adamlar eski silikonu iyice temizleyip tekrar silikon sıktılar su almayı kesti. Bence sende öyle bi dene pek maliyetli değil.

bende öyle yaptıracaktım ama benım sılıkonlar cok sertlesmıs adam sokersek patlama rıskı cok yuksek dedı goze alıyorsan sokeyım dıyınce bızde pratık olarak fıtılın altından sılıkon sıkmayı denedık ve kestı

Benim daha önceki tigrada buna benzer sorun vardı. Gösterge panelinin üstü ıslanıyordu ve sanayide ustanın araştırması sonucu camcıya git sol ön sütunu içerden komple silikonlat dedi. Camcı içerden sütunun plastiğini çıkardı ve yarım tüp siyah silikonu oraya boşalttı, eliylede düzeltti ve 1 gün sonra bu plastiği basarak tak gitsin dedi. Vee sudan eser kalmamıştı.

kaportacının bakması gerek çürüme filan olabilir

Geri