Aracım Kendiliğinden Stop Ederse Zor Çalışıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SECO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SECO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracı daha yeni aldım vectra b lpg sanırım yeni takılmış. Sorunum aracı kaldırırken stop ederse ( bazen rolantide bile stop edebilio ) zor çalışıo bi kaç kez deniyorum ancak gaz vererek çalışıyor. gaz vermek iyi degil dediler ama kendi kendine stop ederse baska türlü çalışmıyor. ateşleme sisteminden dediler veya stop ettiginde araç lpg de kalıyor çalıştırmak için benzinde olması gerekiyor ondan olabilir dediler daha yeniyim acemiligimi mazur gorun yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden tesekkur ederim.

Aynı sorunu bende yasıyorum. bu sorunun lpg ile alakası yok cunku ben bayadır cekıyorum aynı sorunu lpg takdırmadan oncede yapıyodu. lpg taktırdım sonuc degısmedı bazen sogukken hıcbır problem yok ama sıkcakken 5. kezde alıyo bazen gaza bıraz dokununca gelıyo aynı tecrubeyı yasayan arkadaslar yardım etsın lutfen....

aynı yazdığınız sorunlar bir arkadaşımın vectra b cd aracında vardı çok uğraştık değiştirdimiz malzemeleri yazayım sonra nasıl hallolduğunu yazayım immobilezer-benzin pompası-beyin(ecu)-karank sensörü-beyin tesisatı vs. bir kaç parça daha var öncelikle aracınızdaki lpg sistemi düğmesine basılı iken marşa basınca direk lpg de çalışma özelliği varsa bu şekilde deneyin sorun tesadüf gine benzin pompasına bir bakalım diye söktüğümüz anda pompa ile benzin depo kapağı arasındaki hortumun belirsiz bir şekilde yırtılmış olduğunu gördük hortumu değiştirdik sorun düzeldi :kop:

Geri