aracım çok mu yakıyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weahby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

weahby

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
94 model otomatik a kasa vectram var.. tek nokta lpg takılı...çok sakin kullanıyorum şehir içi lpgde 28-29 krş yakıyor(lpg 1.99)... bi türlü düşüremedim bunun altına...fema marka lpg beyni 2006 yılında takılmış...acaba lpg beynini değiştirsem yakıtı düşürebilirmiyim? teşekkür ederim...

aracın çok fazla yakıyor bence lpg li bir araca göre 2,5 v6 lar aynı fiyatla ilerliyor km de

94 model otomatik a kasa vectram var.. tek nokta lpg takılı...çok sakin kullanıyorum şehir içi lpgde 28-29 krş yakıyor(lpg 1.99)... bi türlü düşüremedim bunun altına...fema marka lpg beyni 2006 yılında takılmış...acaba lpg beynini değiştirsem yakıtı düşürebilirmiyim? teşekkür ederim...

merhaba dediğiniz gibi lpg buharlaştırıcısından da olur aracın bakımlarından da buji,kablo ve filtrenin durumu nedir.

buji , kablolar , filtre yeni değişti...

Aracınızın motor kodu üzerinden araştırarak şehir içi fabrikasyon tüketim değerlerini öğrenin. Araştırırken otomatik vites değerlerini araştırmaya dikkat edin. Genelde düz vitesten ortalama 1 Lt. fazla olur. LPG tüketimi de yaklaşık olarak benzinden 1 Lt. kadar fazla olur. Aracınızın yaşını da göz önünde bulundurarak hesabınızı ve ayarlarınızı ona göre yapmanızı öneririm.

Geri