Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi kullanmasamda neden yok merak ettim?yarın sorarım artık mail atarım resmi neden yok diye.olmayınca garantide falan sıkıntımı olur nedir eksiklik olarak dezavantajı?MeRt link' Alıntı:Sn. Romeo ve Mehmet Bey bence bu konuyu aracınızı aldığınız bayiye danışın, Mehmet beyin aracı 2012 görünüyor Sn. Romeo sizin aracınızda 2012 model ise belki yeni araçlarda bu uygulama kaldırılmış olabilir ama ben kaldırılmış olmasına ihtimal vermiyorum.
En sağlıklısı ileride sorun yaşamamanız adına aracınızı aldığınız bayi ile iletişime geçmek olacaktır.
üstat sen hangi bayiden alıyorsun şimdi?engins link' Alıntı:nasıl olabılıyor boyle bırsey bayıden bayıye farklılık gostermesı bıraz acaıp bı durum bnce...ısrarla sordum satıscı arkadas anten ıcın telefon bıle actı bıyerlere...aklıma suan geldı acaba navıgasyonlularmı balık sırtı gelıoo ???navıgasyon normal cubuk antenle calısmıyormu bılgısı olan bn aracıma zaten navıgasyon ıstedım ozman ekstra ucret alınmaması gereklı...
şimdi kullanmasamda neden yok merak ettim?yarın sorarım artık mail atarım resmi neden yok diye.olmayınca garantide falan sıkıntımı olur nedir eksiklik olarak dezavantajı?tomacco link' Alıntı:[quote author=MeRt link=topic=2737.msg57608#msg57608 date=1321545395]
Sn. Romeo ve Mehmet Bey bence bu konuyu aracınızı aldığınız bayiye danışın, Mehmet beyin aracı 2012 görünüyor Sn. Romeo sizin aracınızda 2012 model ise belki yeni araçlarda bu uygulama kaldırılmış olabilir ama ben kaldırılmış olmasına ihtimal vermiyorum.
En sağlıklısı ileride sorun yaşamamanız adına aracınızı aldığınız bayi ile iletişime geçmek olacaktır.
MeRt link' Alıntı:[quote author=bulent_tnt link=topic=2737.msg57439#msg57439 date=1321511949]
Pardon teyp sifresinin bulundugu kart hangisi.