4 Eyl 2016 #1 A asduskun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 41 Arkadaşlar döşemeyi değiştireyim dedim bi baktım ki alttaki sünger bu hale gelmiş bu sünger ayrıca satılır mi nasıl bulabilirim Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar döşemeyi değiştireyim dedim bi baktım ki alttaki sünger bu hale gelmiş bu sünger ayrıca satılır mi nasıl bulabilirim Sent from my iPhone using Tapatalk
5 Eyl 2016 #2 ndipi Bölüm Sorumlusu Yönetici Moderatör Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2009 Mesajlar 21,570 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Yaş 51 Ooo fena olmuş bu sünger dediğin tavanın kendi olmasın?
5 Eyl 2016 Konuyu Başlatan #3 A asduskun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 41 ndipi' Alıntı: Ooo fena olmuş bu sünger dediğin tavanın kendi olmasın? Genişletmek için tıkla ... Ya adını bilmiyorum bende internette değiştiren bir arkadaşın kullandığı terimi kullandım yani bu dosemenin yapıştırıldığı parça Sent from my iPhone using Tapatalk
ndipi' Alıntı: Ooo fena olmuş bu sünger dediğin tavanın kendi olmasın? Genişletmek için tıkla ... Ya adını bilmiyorum bende internette değiştiren bir arkadaşın kullandığı terimi kullandım yani bu dosemenin yapıştırıldığı parça Sent from my iPhone using Tapatalk
5 Eyl 2016 Konuyu Başlatan #4 A asduskun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 41 İkisi tek parça olmalı büyük Parçayla küçük parça arasında boşluk olmasının sebebi arada sunroof olması bunu döşemeci yapabilir mi acaba Sent from my iPhone using Tapatalk
İkisi tek parça olmalı büyük Parçayla küçük parça arasında boşluk olmasının sebebi arada sunroof olması bunu döşemeci yapabilir mi acaba Sent from my iPhone using Tapatalk
5 Eyl 2016 Konuyu Başlatan #5 A asduskun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 41 Kadett 1990 LS araç Sent from my iPhone using Tapatalk
5 Eyl 2016 #6 ndipi Bölüm Sorumlusu Yönetici Moderatör Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2009 Mesajlar 21,570 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Yaş 51 Hakan biraz zor bunun tamir edilmesi sanki. Parça pinçik olmuş.
5 Eyl 2016 Konuyu Başlatan #7 A asduskun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 41 Valla abi şimdi döşemeciye getirdik onu tamir etcem yapcam dedi bakalım 230 lira bayıldık hepsi anlaşmış gibi 200 istiyo ya Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla abi şimdi döşemeciye getirdik onu tamir etcem yapcam dedi bakalım 230 lira bayıldık hepsi anlaşmış gibi 200 istiyo ya Sent from my iPhone using Tapatalk
5 Eyl 2016 Konuyu Başlatan #8 A asduskun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 41 Bi de ben çıkardım yani tavanı adam katakulle yapıyo tamir etcem falan diyo Sent from my iPhone using Tapatalk
Bi de ben çıkardım yani tavanı adam katakulle yapıyo tamir etcem falan diyo Sent from my iPhone using Tapatalk
5 Eyl 2016 #9 06Berkay Yönetici Başkan 06-Ankara Katılım 18 Şub 2014 Mesajlar 1,906 Tepkime puanı 1,027 Puanları 113 Tamir edebilirlerse ne mutlu size.. Çıkmasını bulun desem bulmanız biraz zor çünkü fazla göremediğimiz bir araç ve sunroof mevcut..
Tamir edebilirlerse ne mutlu size.. Çıkmasını bulun desem bulmanız biraz zor çünkü fazla göremediğimiz bir araç ve sunroof mevcut..
5 Eyl 2016 Konuyu Başlatan #10 A asduskun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 64 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Yaş 41 06Berkay' Alıntı: Tamir edebilirlerse ne mutlu size.. Çıkmasını bulun desem bulmanız biraz zor çünkü fazla göremediğimiz bir araç ve sunroof mevcut.. Genişletmek için tıkla ... Yok yaparım dedi bakalım nasıl yapacak cikmaciya sordum senin işin çok zor dedi Sent from my iPhone using Tapatalk
06Berkay' Alıntı: Tamir edebilirlerse ne mutlu size.. Çıkmasını bulun desem bulmanız biraz zor çünkü fazla göremediğimiz bir araç ve sunroof mevcut.. Genişletmek için tıkla ... Yok yaparım dedi bakalım nasıl yapacak cikmaciya sordum senin işin çok zor dedi Sent from my iPhone using Tapatalk