Araç süpürgesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar,
Aracım için kullanmak üzere el süpürgesi araştırıyorum.
Kullandığınız ya da iyi olduğunu duyduğunuz marka model var mı?
Özellikle araç çakmağı ile şarj olmalı, çekiş gücü iyi olmalı, araç sedan, bagajı da temizlemek için kablo uzun olmalı. Önerinizi paylaşır mısınız. Teşekkürler.

Hem cam kenarı olsun hem ucuz olsun hemde yolda dur teyzemi öpücem :D

Ben ev için o şarjlılardan aldım markasıda gurundik canavar canavar ama araç şarjı yok onu nasıl çözersiniz bilmiyorum.

Hem cam kenarı olsun hem ucuz olsun hemde yolda dur teyzemi öpücem :D

Ben ev için o şarjlılardan aldım markasıda gurundik canavar canavar ama araç şarjı yok onu nasıl çözersiniz bilmiyorum.

Şarjı uzun süre gidiyorsa düşünülebilir aslında. Araç için olanlarda ince noktalara erişim için özel aparatlarda oluyor diye biliyorum.
Sizin aldığınız marka nedir? Eğer forum kuralına uygun ise belirtirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Bende Essento şarjlı süpürge var. Bagaj ve araba çini rahatlıkla temizleyebiliyorum. Hem aparatlarıda mevcut. Zaten almamın asıl amacı evdi :)

Bazı sitelerde ürün yorumlarına baktım da çekiş gücü iyi fakat sesi ve tozu dışarı atması gibi eksi yönünden bahsediyorlar. Filtreli öneriyorlar.

Son düzenleme:
Orta yollu bir şey düşünülüyorsa ortalama 35 liraya akülü, yani şarjlı süpürge kullanılabilir.

Çakmaklığa pek gerek yok bence, fiyatlar ortalama 55 liradan başlıyor ve sadece çakmaklıktan kullanılıyor...

2 yılda bir 10-12 liralık 6 Volt 4A/h lık bir akü alınır ve evde , arabada kullanılabilir... Ben öyle yapıyorum...

En güzeli Klasik elektrik süpürgesi ama, elektrik büyük sorun:D

Geri