Araç Stop etti, Çalışmıyor

araç serviste bende merakla bekliyorum sorun nereden kaynaklanıyor diye.umarım büyük çaplı bir sorun yoktur;ama benzin pompasında sorun olabilir gibi geliyor.yorumlarınız için tşkekkürler.

aracı servisten aldım.elektrik aksamında bir temassızlık olmuş diyorlar.hiçte rahatlatmadı benii.ben en iyisi opel araştırma merkezine gideyim.

trigeri kontrol ettirmek te fayda var derim ben...

:good: çok doğru ayrıca trigerin emme ve egzoz egzantriklerinin kasnaklarına onlarca dişten temas ettiğini biiyoruz. 1-2 diş atlaması için muazzam yük oluşması lazım..

konunn sahibi böyle bir duruma işaret edecek yorum yazmamış

sorun trigerde değildir tahminim..
ya bizde zaten illa trıger kopmuş demiyoruz.herkez tahmin yürütüyo.doktara gidiyon başım ağrıyo dediğinde sana bi ağrı kesiçi iç gecermi diyo.film cekito tomografi çekiyo bakıyo.bu işlerde böyledir kardeşim.

aracı servisten aldım.elektrik aksamında bir temassızlık olmuş diyorlar.hiçte rahatlatmadı benii.ben en iyisi opel araştırma merkezine gideyim.
durduk yere stop etmesinin temassızlıkla alakalı olcanı bende sanmıyorumen azından arıza lambası yanması gerekirdi

herkese marhabalar!
dün yine ana yolda kaldım beyler.bu seferki tehlikeliydi.İZMİR liler bilir altınyol turyağın orda yanımdan araçlar hızlı ve teğet geçiyor.neyse karşıyaka istikametinde gidiyorm gaza basıyorm ama gaz yemiyor 5-10 saniye sorada bir şahlanıyor ki sormayın.sankii gitmek ile gitmemek arasında karar veriyor.inanın bu sefer tırstım arabadan.daha 4 gün önce aynı olay oldu.acaba beyinde bir sorun olabilir mi

bize soracağına baktırsana güzel abicim :D

4 gün öncede sordun zira bak bu kadar konuştuk :)

sanırım tekrarlamayınca boş ver diyenlerdensin.

bize soracağına baktırsana güzel abicim :D

4 gün öncede sordun zira bak bu kadar konuştuk :)

sanırım tekrarlamayınca boş ver diyenlerdensin.

arkadaşın aracını temassızlık deyip gönderenlerde kabahat,adam güzel güzel götürmüş kaldım yolda diye,uydurma bi cevapla göndermişler
bu adamlar bu işlere para almıyolar da ondanmı böyle baştan savma yapıyolar diyecem ama fazlasıyla alıyorlar da.

insan iş yaptırdığı yere güvenemiyor ya ne günlere kaldık.

sen en iyisi burdaki ustalardan birine götür aracını arkadaşım,tanıdık yer olsun bari :D

götürmez olurmuyum.sorunu çözdük diyorlar ama 4 gün sonra yine nüksediyor.bu sitenin kuruluş misyonu ortak sorunları aktarıp bilgi alış verişi yapmak,paylaşmak değilmidir!opelcinin derdinden opelci anlar, kazasız balesız günler olsun

doğru haklısınız ben latife olsun diye söylemiştim :)

elektrik sisteminizde bir temassızlık var. iyice inceletin özel bir servise..

yetkili servis tecrübesi doğrultusunda inceler... daha önce o arızayı görmemişse hayatta bulamaz :D

Geri