Araç seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mechanic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mechanic

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar yeni araç bakıyorum ve eşimle beraber 2009-2010 corsalar hoşumuza gidiyor.. sizlerden ricam bu 2 araç hakkında ki fikirleriniz..

Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy 111 2010 Model 25.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 113727927 24000tl pazarlık yapldı

Opel Corsa 1.2 Enjoy 2009 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 123139318 23000 tl pazarlık yapıldı

hangisini tercih etmeliyim_

yani biri daha genç ve km az biri daha yeni kararsızlık :) ama 111 tercih ederdim heralde

yani biri daha genç ve km az biri daha yeni kararsızlık :) ama 111 tercih ederdim heralde

arada 30000 km fark var . bunu azımsayamayız.. ve burda çok kararsızım:( km aynı olsa kesinlikle 111 ama çok fark var.. 111 in enjoydan farkı nedir? ve birde twinport unn artıısı nedir?

arada 30000 km fark var . bunu azımsayamayız.. ve burda çok kararsızım:( km aynı olsa kesinlikle 111 ama çok fark var.. 111 in enjoydan farkı nedir? ve birde twinport unn artıısı nedir?
twinport lar opelin yeni nesil deiği motorlar diye biliyorum...
km azımsanmayacak fark var ama yıl farkıda var.. kullanan arkadaşlar daha net bilgi verirler bildiğim kadarıyla görsel açıdan fark var iç tarafta piano black kaplamalar fln ama onun dışında teknik farklılıkları tam olarak bilmiyorum bende...

2009 hor kullanılmış gibi.

2009 hor kullanılmış gibi.

2009 enjoyda da park halinde sürtmeden dolayı 3 parça boya ,toplam 3000 lira hasar kaydı var..2010 111 twinport enjoyda sadece çamurluk boyanmış..kazası yok.. acil olduğu için 24 e veriyor.. karar vermemde yardımcı olun lütfen

Benim için boyalı olması değil nasıl boyandığı önemlidir. Lacivert yaşına göre kilometre olarak daha iyi, duruş olarak mavi daha iyi.

Benim için boyalı olması değil nasıl boyandığı önemlidir. Lacivert yaşına göre kilometre olarak daha iyi, duruş olarak mavi daha iyi.

yani sen olsan hangisinde karar kılardın :) 111 mi değerimi?

111 derim, renk-duruş daha çok hoşuma gitti.

Bana sorarsanız cosmo corsa alın derim..Enjoy corsalar şimdi full donanımlılarıdır ancak daha önceki serilerde orta ya da ortanın biraz daha dolusudur...Cosmo corsalarda AFL + Panaromic açılır tavan + grafik bilgi ekranı vs olanları denk geliyor zaman zaman...Bence gayet iyi olur..Zaten 1.3 araca göre performaslı ve ekonomik.. Misal;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...o-full-donanim-mercekli-xenon-116895858/detay

Ancak tercihlerinizden seçecek olsam 1 milyar farkla kazalı araç almazdım, kazasız olanı seçerdim...

Geri