Araç seçimi (yardımınızı ve yorumlarınızı bekliyorum)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
doğru söylüyorsunuz =) benzinli corsamı da satışa çıkardım =)

dizel derim, 20 tl koy gez gezebildiğin kadar, üstelik benzinli araçlarla fiyatları artık çok yakın...

arkadaşlar bu hafta içi büyük bir ihtimalle alıyorum dizel araç 26.000 km de. alırken nelere dikkat etmeliyim??

arkadaşlar yardım edecek yok mu =) alırken dikkat etmem kontrol ettirmem neler var konusunda?

servise ve tanıdığınız 2 ustaya gösterin

bence hemen servise götürüp ekspertiz çıkarttırın...eğer anlıyorsan kaporta aksamında renk farkı var mı yok mu ona bakın sonra tüm camları kontrol edin hepsi aynı marka mı? kapıları açıp kapatın gelen ses tok bir ses ise güzeldir. Tavan çıtasını önden arkaya arkadan da öne doğru kontrol edin eğrilik yamukluk var mı görmüş olursunuz alt takımlar ve yürüyen aksam için zaten servise gösterdiğinizde bakarlar imkan yoksa aracı test ederken mutlaka bozuk veya tırıklı bir yola gitmeyi deneyin gelen seslerden az çok alt takımın durumunu anlarsınız

bence hemen servise götürüp ekspertiz çıkarttırın...eğer anlıyorsan kaporta aksamında renk farkı var mı yok mu ona bakın sonra tüm camları kontrol edin hepsi aynı marka mı? kapıları açıp kapatın gelen ses tok bir ses ise güzeldir. Tavan çıtasını önden arkaya arkadan da öne doğru kontrol edin eğrilik yamukluk var mı görmüş olursunuz alt takımlar ve yürüyen aksam için zaten servise gösterdiğinizde bakarlar imkan yoksa aracı test ederken mutlaka bozuk veya tırıklı bir yola gitmeyi deneyin gelen seslerden az çok alt takımın durumunu anlarsınız

bu bahsettiğiniz ekspertiz için ne kadar bir ücret talep ediyorlar?

Geri