6 Eyl 2016 #1 Y yakazaman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Haz 2016 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 astra j aracımının araç kumandasının açma kapama butonu içeri göçtü, kumanda kaplaları internette satılıyor, internetten satın alsam kendim takabilir miyim acaba
astra j aracımının araç kumandasının açma kapama butonu içeri göçtü, kumanda kaplaları internette satılıyor, internetten satın alsam kendim takabilir miyim acaba
6 Eyl 2016 #2 pasa050 Kayıtlı Kullanıcı 50-Nevşehir Katılım 9 Kas 2014 Mesajlar 62 Tepkime puanı 0 Puanları 6 Cvp: araç kumandası yakazaman' Alıntı: astra j aracımının araç kumandasının açma kapama butonu içeri göçtü, kumanda kaplaları internette satılıyor, internetten satın alsam kendim takabilir miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Kumandayı söküp tuş takımı altına kauçuk tarzı bşraz kalın bir lastik yapıştırarak tamiri deneyin önceki aracımda böyle çözmüşüm
Cvp: araç kumandası yakazaman' Alıntı: astra j aracımının araç kumandasının açma kapama butonu içeri göçtü, kumanda kaplaları internette satılıyor, internetten satın alsam kendim takabilir miyim acaba Genişletmek için tıkla ... Kumandayı söküp tuş takımı altına kauçuk tarzı bşraz kalın bir lastik yapıştırarak tamiri deneyin önceki aracımda böyle çözmüşüm
6 Eyl 2016 #3 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Cvp: araç kumandası http://www.otomobilanahtari.com/opel