araç kaskoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkan11

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2007 model astra classic 1.4 aracım var.Kaskosu haftaya bitiyor.Geçen yıl kaza yaptım.Yani hasarsızlık indirimim de yok.Önceki kasko şirketim eureko sigorta 990 bin ytl istiyor.Axa Oyak 590 bin ytl ye olur diyor.Yaptırmamayı düşündüm ama bu kez de araç kredisi kullandığım banka şirketi(garanti bankası) mutlaka yaptırıp bize poliçeyi göndermelisin diyor.Çünkü o şekilde sözleşme imzalamışım.

araç kasko fiyatları hakkında bilgi istiyorum.İnternetteki fiyatlar çok uçuk.Biliyorum ki gerçekte pazarlık yapıp fiyat düşürüyorlar.

Kasko bedelim 23.700 ytl
plaka 06
yaş 32

Bu özelliklere benzer kasko yaptıranınız var mı.yaklaşık fiyatlar kaç ytl.

Benimde euroko bugüne kadar ihtiyacım olmadı ama
Hasar durumunda euroko ile bi sorun yaşadınmı.?

Bizim arkadaşta garantiden araç kredisi çekmip corsa almıştı.
Kaskosunu da euroko yapmıştı.
Bir yıl sonra Axa daha uygun fiyat çıkarınca aynısını dediler.
yok olmaz felan. İstemiyorum dedi iptal edin dedi.
zorla da olsa iptal ettirdi.

Burada önemli olan bulunduğun ildeki Opel servisi ile hangi siğortanın anlaşması var.
önce bunu araştır.
Bahane olarak eger anlaşma yok ise yetkili servis ile anlaşmaları olmaması nedeniyle göster.

Ayrıca hasarın Tramer veri tabanına kaydolmuş ise AXA da poliçe onayına girildiğinde da sorun çıkartabilirler.

Son düzenleme:
eureko ile epey sorunum oldu.ankara şehir içinde kaza yaptım.poliçe üzerindeki 444 0 336 ya cep telefonuyla ulaşamadım.Yazmamışlar ki başına cepten ararken 0212 koyun diye.Özel çekiciye çektirdim.parasını cebimden ödedim.ama faturasını aldım.Kaza anında bizim çekiciyi kullanmadın diye 1 haftalık kiralık aracımı vermediler.
onları bildiğim her yere şikayet ettim.Kiralık aracımı da aldım.Çekicinin parasını da ödettirdim.
ama epey bir telefon trafiği gerektirdi.
Bence kaza yapmadan ,normal bir günde cepten ve evden aramak önemli.(deneme amaçlı).Sigorta şirketinin genel müdürlüğünün tlf numarasını mutlaka bir kenara yaz.Asistan hizmetleri bilmemne hep tırıvırı şeyler.Çünkü bu tür hizmetleri sigorta şirketleri bildiğim kadarıyla başka bir özel şirkete yaptırtıyorlar.Bulunduğun yerdeki anlaşmalı servisleri +tatile falan gidiyorsan yol güzergahındaki anlaşmalı servisleri aracının bir köşesinde bulundur.Kaza anında araçlarda yaralı varsa iş daha da değişik boyut kazanıyor.Ne yaparsan yap faturasını mutlaka al.

Eureko sigorta benim sayemde internet sayfasını değiştirdi.Yeni telefon numaralarını herkese yolladı.

Kaporta göçük indirimi de var.(10 cm kaporta,30 cm ye kadar da tampon sıyrıkları tamiri)

internet üzerinden kendin direk fiyat alabilirsin araştırmanı ona göreyaparsın www.sigortam.net

axa oyağın fiyatı bayağ iimiş.. benim bi önceki kasko axa oyaktı.. marşpiyeli vurmuştum götürdüm opel servisine yapıldı sorun yok sonuçta anlaşması var ki kaskoyuda opel bayisinin içindeki yerden yaptırmıştım..
benim araçta garanti bankasından kredili.. ve euroka sigortayı hiç kullanmadım.. tam anlamadım dediğinizi ama istediğiniz bi kasko şirketini kullanabilirsiniz benim bildiğim.. ayrıca ben kasko yaptırınca biz bankanıza bildiririz diolar ben hiç uğraşmıorum..

Benim kaskomda 3 hafta sonra bitiyor. ilkini Axa 850 YTL'ye yapmıştı. şimdi 740 YTL fiyat verdiler. Bir arkadaşım Genaralli Sigorta acentesi, oda 650 YTL fiyat verdi fakat servis anlaşması olup olmadığını sormadım. Öğrenince tekrar yazarım.

Kesinlikle başak vede axaoyaktan uzak durun hasar anında ödememk ıcın ellerınden ne gelıyorsa yapıyorlar.vede mutlaka kesıntılı odıyorlar.Bence en iyi sigorta finansbankın fiba sigortası.adam müthiş hızlı vede düzgün çalışıyorlar.

Anadolu sigortayı tek geçerim. Kaza yaptım. Aradım. 15 dakika içinde çekici geldi. Ben 40 km ilerideki servise gidip işleri bitirp geldiğimde diğer arabalar daha çekici bekliyordu.

ekonomi olarak başak derim sorun yaşamadım ayrıca

ekonomi olarak başak derim sorun yaşamadım ayrıca
kesinlikle uzak dur derim benim ilk arabam başak sigortaydı hasarda sorunyoktu ödeme hemen yaptılar ama araç pert olduğunda parayı ancak kavga edince verdiler

Geri