araç kaskoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Axa Oyak bana 1050 TL fiyat çıkardı. AK sigorta 1050 Başak Sigorta 1050

Kasko Bedeli : 22.400 TL den fuul kasko hepsi. aracı 20000 den gösterip 950 ye yaparız dedi bu 3 sigorta şirketi.

Şu an bünyesinde çalılştığım bayraktar holding şirketinde çalışanlarına AVIVA sigortada indirim yapılıyor.

AVIVA' da aracı 22.600 den gösterip yangın-sel vb. herşey dahil kaskoyu 590 TL ye yaptırdım. ALLAH kaza bela vermezse seneye hasarsızlıkla dahada uygun olacağı kesin.

Anadolu sigortayı tek geçerim. Kaza yaptım. Aradım. 15 dakika içinde çekici geldi. Ben 40 km ilerideki servise gidip işleri bitirp geldiğimde diğer arabalar daha çekici bekliyordu.
Bende Anadolu Sigortaya yaptırdım.İlk yıl 1250TL bu yıl 960tl.Biraz pahalı ama auto king mini onarımdan falan faydalandım.Çok şükür hasarsızlık bozulmadı daha.

Allah bizi sigortacıların eline düşürmesin...

ankara sigortadan uzak durun. ticari taksiyle kaza yaptık araba pert oldu kasko bedelinden 8bin ytl düşük para alabildik. sigorta şirketleri hikaye. acenteyle kişinin arasındaki muhhabbet neticesinde pazarlık ve kaza sonrası kolaylıklar sağlanıyor. başak ve axa sigorta şirketlerinden sigorta yaptırıp tamponun boyanması için servise bırakanlara aynı model başka bir araç temin edildiğini gözümle gördüm. siz en iyisi tanıdık acenteden yaptırın. ama kesinlikle ankara sigortaya değil. çünkü poliçeyi diğer poliçelerle kıyaslayınca ne kadar basit olduğu ortaya çıkıyor. iş başa gelince herşeyin fakına varıyor insan fakat artık çok geç oluyor. ALLAH BİZİ SİGORTACILARIN ELİNE DÜŞÜRMESİN.

Valla benim H dan once Jazz vardı araç perte çıktı Euroko piyasa değerini tam odedi bu aracımında kaskosunu Euroko dan yaptırdım ben çok memnunum

Geri