Araç Kaplama

tosunpasaa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Ocak 2012
Mesajlar
493
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Arkadaşlar Astra G Hb aracımı komple kaplatmaya karar verdim firmalarlada görüştüm yaptıran arkadaşlarda konuştum bir sıkıntı yaşamadıklarını söylediler benim düşüncem şimdilik şu

Mat sedefli Mavi
Jantlar Mat Beyaz
Spoiler Mat siyah küçük olanlardan


Renk konusunda g kasaya önerilerinize açığım.
 
Ben sondan geleyim konuya. Söktürürken işin ehli bir ustaya söktürün. Sıcak kompresör ile söktürmezseniz boyayı kaldırır kaplama.

Tapatalk
 
Söküm konusunda kimse sorun olmuyor diyor normal reklamcı folyoları gibi olmadığını bu folyolaların orjinal boyalı olan parçalarda hiçbir sorun yaratmadığını söylüyorlar fakat düzgün boyanmamışsa boyalı bir para o zaman o parçanın verniğini alma gibi bi durum varmış
 
Mat güzel duruyor ama temizliği çok zor.
 
onur arabanın rengi güzel neden kaplatıyorsun kırmızı daha daha güzel bozma bence :)
 
onur arabanın rengi güzel neden kaplatıyorsun kırmızı daha daha güzel bozma bence :)


O benim eski astra şimdiki gümiş gri ben onu satıp golf aldım 8v idi tat vermedi yine astraya döndüm kırmızıyı çok seviyordum ama bu kez gümüş gri denk geldi şimdide bu araba çok sade geliyor bana aile arabası gibi zaten öylede kırmızıda pek öyle durmuyordu sürekli cilalıyordum filan çok spor duruyordu gride birtürlü o havayı alamadım farkedilmiyor pek :) bende buna karar verdim opc nin mavisi gibi böyle yaptırayım diyorum :)
 
Ne kadar tutuyor hocam kaplamalar

C6603 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
jantlar koyu füme olsa nasıl olur mat mavi altına ?
 
1800 liraya anlaştık tabi mat mavi için geçerli bu fiyat atıyorum sedefli istersen farklı fiyat oluyor yani olay tamamen malzemenin cinsine oranla ve euro kuruna oranla değişiyor şansımaki euroda sürekli yükseliyor.

Jantları folyo yaptırmayacağım boyacıya vereceğim o yüzden her renk her ton olur mat siyahta geçmişti içimden :)
 
kaplattıktan sonra renk değişikliği nedeni ile ruhsat değişikliği ruhsat değişiyor , sanırım vizeye de gidiyor.
 
Geri
Üst