Araç içi ışıklandırması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osti10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
problem sende.
Kapılar kapalı iken far anahtarını kendine dogru çek iç aydınlatmaların yanar.
yerine itincede söner

bendede yanmıyor far anahtarını kendime dogru çekiyorum fakat yanmıyor ama içdikiz aynasının üstündeki tavan lambasının yanındaki dügmeye bastıgımda yanıyor..

ama merak ettim far anahtarını çekince niye yanmıyor

Vay be yanlız değilmişim çok mutlu oldum :)

bendede yanmıyor far anahtarını kendime dogru çekiyorum fakat yanmıyor ama içdikiz aynasının üstündeki tavan lambasının yanındaki dügmeye bastıgımda yanıyor..

ama merak ettim far anahtarını çekince niye yanmıyor

Düğmeye bastığında yanan ampül ile far anahtarını çektiğinde yanan ampül farklı. Ampülü patlamışltır baktınmı hiç, kolay kolay bozulmaz.

Kış günleride kapı açması zor geliyodu :D:D

Merak etmeyin aslında zaman zaman yaşanan bir durum. Akşamları kırmızı ışıkta bekleyen, beklerken de kapısını açan bir Opel görürseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :).

:kop::kop::kop::kop::kop:
:kop::kop:
Kış günleride kapı açması zor geliyodu :D:D

:kop::kop::kop:

Babamda da Ford Connnet var. Aynı Anahtar Onlardada var fakat kendine cekince arka sisleri yakıyor :) ben her seferinde içerinin lambasının yakıcam diye arka sisleri yakıyorum sonra anlamasız anlamsız bakıyorum :D

Merak ettim mutlaka sormam lazım :) iç aynanın altında küçük sarı bir ışık var nedir bu

far anahtarı

Düğmeye bastığında yanan ampül ile far anahtarını çektiğinde yanan ampül farklı. Ampülü patlamışltır baktınmı hiç, kolay kolay bozulmaz.

kısacası ben anlamadım bu far anahtarını kendime dogru çekince ne oluyor zaten tavanda 2+2 grup olmak üzere

adszlw.jpg

peki far anahtarını çekince hangisi yanıyor bende far anahtarını çekince hiç biri yanmıyor

:kop::kop::kop::kop::kop:
:kop::kop:

:kop::kop::kop:

Babamda da Ford Connnet var. Aynı Anahtar Onlardada var fakat kendine cekince arka sisleri yakıyor :) ben her seferinde içerinin lambasının yakıcam diye arka sisleri yakıyorum sonra anlamasız anlamsız bakıyorum :D

Babamın transporter5 tede kendine çekince ön sisler yanıyor :) Bende Veccyi aldıktan 4 ay sonra bulmuştum ve çok sevinmiştim :D Ayrıca benim aracın orta ışığını led ile değiştirdim.Florasan gibi oldu herkese tavsiye ederim.Bir ara foto da eklerim :)

@Savaş abi, kırmızı ışıkta kapıyı açan bendim evet itiraf ediyorum :D

Geri