araç içi ışık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsa d araç içi ışık sadece ön tarafta var, acaba aracın orjinalliğini çok bozmadan , arka cam önüne ilave yapılabilirmi ? tahmini maliyet ne olur?

Arka direklere Ford'larınkine benzer bir ilave yaptırabilirsin. Anahtarlı olduğu için kapılar açılınca da yanıyor arkada oturanlar da ihtiyaç anında yakabiliyor, istersen devamlı kapalı da olabiliyor.
Lambaların tanesi 10 TL civarı.

190520095.jpg

orjinal vectra b lerinde ışıklandırması var arka için belki oda uyar

Bi tanıdığım aracın içine şoför koltuğunun az gerisine sağ ve sol tarafa led taktırmıştı yakınca mükemmel gözüküyodu arabanın içi :D ama tabi görüntüyü bozmadan monte etmek size kalmış bişey

corsa d araç içi ışık sadece ön tarafta var, acaba aracın orjinalliğini çok bozmadan , arka cam önüne ilave yapılabilirmi ? tahmini maliyet ne olur?

Bu konuyu incelemeni öneririm; belki sizinkine de uyuyordur; yanlız uymuyorsa bile Ankara'da 2. el ışıklı elcik almaya gittiğimde 2 çeşit gördüm; birisi genişti, birisi bu konudaki vectra b içindi; araştırmanı tavsiye ederim; kesin ve orjinal çözüm bu...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=52889

benim arka koltuk altlarında ışıklandırma var çok kullanışlı bir ara vectra b deki el tutmalı ışıklandırmalardan alıcakdım ama arada kaynadı gitti..

dediğim bunlar

14112009298.jpg

şimdi vakdim yok sis farımdaki ampülün teki patlak onu değiştirmeye bile gidemedim ne zamandır :) birde bizim c kasaya uyarmı oda var uymassa elimizde kalır..

bence corsa d cosmo çıkması bir arka ışık bulup taktır.

bence corsa d cosmo çıkması bir arka ışık bulup taktır.

hepinize teşekkürler; bu tavsiye bana biraz daha yakın geldi :)

Geri