araç içi fan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serdariis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler.ancak klima kapalı durumda sadece fan 0 konumunda dış sıcaklığı içeri verirken derece kısmını artırınca sıcak düşürünce soğuk nasıl veriyor.ac tuşuna basıp ışığı yakılı konumdayken dışarıdan araç hava almaz diyorsunuz bu doğrumu teşekkürler

Soruyu anlayamadım? Hangi buton düğme ne ayarda olursa olsun, araç içi sirkülasyon düğmesine basarsanız dışardan aracın içine hava girmez.

ac düğmesi basılıyken dışarıdan hava gelmez bunu anladım.yani motor ısısıda dahil hiç hava gelmez .teşekkürler

Ac tuşu basılıyken klima kompresörü devrede olacağı için pervane konumu sıfırda olsa dahi bir miktar hava ufler astra g de böyle sizinki de böyle olabilir

ac düğmesi basılıyken dışarıdan hava gelmez bunu anladım.yani motor ısısıda dahil hiç hava gelmez .teşekkürler
motor ısısı aracınızın kabini ile motor arasında ısı ve ses yalıtım malzemesi yoksa sizi rahatsız eder. hava kanallarından gelen hava ya dışarıdan gelen havadır yada araç içerisindeki havanın sirkülasyonu sonucu size ulaşan havadır.araç dışından size gelen hava motordan değil ön camın hemen dibindeki mazgallardan gelir. yani sileceklerin olduğu yerin hemen altında bir hava girişi olur ordan hava alırsınız. bu yerde motor kısmından izole edilmiştir. araç içine gelen hava motor kısmından gelseydi gaz,benzin,mazot yanık yağ kokusu gibi kokulardan araç içinde emin olun duramazdınız.

Geri