Araç hareket halindeyken ......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lapsetur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lapsetur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Double din teyp aldım merak ettiğim araç hareket halindeyken video oynatma veya TV nin çalışıp çalışmadığı.

Son düzenleme:
0ktay aBi Benim abimin Aracında vardı hareket halındeyken qoruntu gıdıyordu kaza sebebi olmasın dıyee suan nasıl gelistirdiler bilmiyorum benim bahsettigim yaklasık 2 sene once.

0ktay aBi Benim abimin Aracında vardı hareket halındeyken qoruntu gıdıyordu kaza sebebi olmasın dıyee suan nasıl gelistirdiler bilmiyorum benim bahsettigim yaklasık 2 sene once.

Aracı aldığında üzerinde hazır varmıydı yoksa sonradan abin mi taktırdı. Araç ile gelen hazır paketse onlarda fabrika çıkışlı el freni mekanizmasına bağlı.

Sonradan takılanlar nasıl oluyor onu tam anlamış değilim. Neyse cihaz gelince herşeyi öğreneceğiz

Abimdeki OrjinaLdi.Abi Sen geldiginde bakta sonra bizide bilgilendirir ya zahmet olmazsa.

bende ki her koşulda çalışıyordu sizin kide büyük ihtimal araç halinde iken bile çalışacaktır

hareket halindeyken de çalışır.
sadece bazı araçların orjinal ekipmanları hareket halinde görüntü vermiyor.ama onu da basit bir modülle bypass etmek mümkün oluyor.

Arkadaşlar zaten doble din ana ünitelerde el frenine bağlanması gereken kablo oluyor,o kabloyu şaseye verirsek ozaman teyp seyir halindeyken de görüntü veriyor.

Bu bendeki car2004 teyp'i sökünce sanırım arabadaki soket double din teyb'e uymuyacak hangi kablo nedir bunları nasıl öğrenebilirim.

Double din teyp aldım merak ettiğim araç hareket halindeyken video oynatma veya TV nin çalışıp çalışmadığı.

Almış olduğunuz cihazın kendi soketi üzerindeki PARK BRAKE kablosunu şase kablosu ile birleştirmeniz yeterli. (GENELDE YEŞİL YADA KAHVERENGİ OLUR)

Normalde bu kabloyu el freninin swichine bağlamanız gerekiyor el freni çekili olmadan görüntü almamanız için. Siz bu bağlantı ile bu olayı atlamış olacaksınız, aman dikkat sürüş esnesında gözünüz ekrana takılmasın.

Geri