araç farkları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aytac55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yuriçi ve yurtdısında üretilen opellerde kalite ve işcilikte farklılık varmı

Donanım paketleri farklı olabilir ama aynı fabrikadan çıkıyor. işçilik farkı olacağını sanmıyorum.

Ben bu konuda bir kaç kulaktan dolma bilgiye sahibim. Ne kadar tutarlıdır bilmiyorum Türkiye'de monte edilen Vectralarda işçilik pek de kaliteli değilmiş.

türkiyede opel üretiliyormu yaa... bakın bunu bilmiyordum :)

İzmirde ama kapatıldı

kalite aynı,
işçilik bambaska bir dunya;)
işçilik olmayınca kaliteninde bir anlamı kalmıyor yani..

kalite aynı,
işçilik bambaska bir dunya;)
işçilik olmayınca kaliteninde bir anlamı kalmıyor yani..
bu aracı ben yurdısından getırttım satan adam türkiye ile almanya arasında cook fark oldunu söyledi umarım doğrudur

Torbalı'da üretilen Vectra A ve Astra F leri biliyorum.Zamanında opel fabrikaları arasında %97 nin üstünde hatasızlık oranı ile en verimli fabrika olarak açıklamışlardı.Donanım farkları var elbet.Ama konu kalite ise durum söylediğim gibiydi.

dünyada sıfır hata ile vectra üreten tek ülke türkiye beyler. türkiye gm. ödül almıştı. türk işçisini küçümsemeyin. ayrıca sıfır hata ile toyota üretildi adapazarında, japonyadan bile daha kaliteli üretim yapıyorlar. izmir torbalıdaki opel fabrikası kapatıldığından beri türkiyede üretim yok.

dünyada sıfır hata ile vectra üreten tek ülke türkiye beyler. türkiye gm. ödül almıştı. türk işçisini küçümsemeyin. ayrıca sıfır hata ile toyota üretildi adapazarında, japonyadan bile daha kaliteli üretim yapıyorlar. izmir torbalıdaki opel fabrikası kapatıldığından beri türkiyede üretim yok.

Torbalıda, yıl olarak en son kaç model arabalar üretildi acaba . :confused:

Geri