Arkadaşlar ben arabayı alalı 2 aya yaklaştı.Ha bugün ha yarın derken devrini trafikten yaptıramadım.Neyse netten biraz baktım: noter satışından sonra 1 ay süre varmış geçerse cezası 81 TL yazıyodu.Neyse Devir işlemlerini yapmak için kendim Maltepe trafiğe gittim(muameleciye vermedim kendim hallederim dedim elimiz kalem tutuyo Allah'a şükür.Muameleciler 120 kağıt fazladan alıyo yuuhhh be bu ne kar)Belgeleri hazırladım polise verdim,Polis 26 Tl dedi(biliyodum fiyatı zaten) ok dedim verdim.Polis cezadan hiç bahsetmedi ben de dedimki satış yapalı 1 ayı geçti ceza yok mu?haa evt var dedi 81 Tl neyse verdim makbuz vermedi makbuz dedim Pazartesi ruhsatı almaya geldiğinde veririz dedi.Şimdi şunu sormak istiyorum:1.)Ben bu cezayı hiç bahsetmesem sonra karşıma çıkarmıydı? 2.)Polis bu ceza parasını makbuz da kesmeyip cebe indirdi ve p.tesi ben makbuz isteyince yok ben öyle para almadım senden diyebilir mi? Aslında işimi sıkı takip eden biriyim ama işte insanın bazen basireti bağlanıyor.Arkadaşlar bi okuyup yorumlarsanız sevinirim.Teşekkürler