araç çalışırken sanki zincir sesi geliyor - opel astra 1.3 cdti

Alternatörün pulesinden geliyor ses 90-100tl yenisi 3-4 ay önce aynı ses bendede vardı değiştirince kesti.

alternatör pulesinin tam ismi nedir acaba, link verebilir misiniz bir baksam nasıl bir şeymiş

alternatör pulesinin tam ismi nedir acaba, link verebilir misiniz bir baksam nasıl bir şeymiş

VKM-03100_L.jpg

hımm. alternatör kasnağı mı deniyor buna hocam

çatlamadıkça değişmeye gerek yok yazılmış forumda ama sinir edici bir ses yapıyor

hımm. alternatör kasnağı mı deniyor buna hocam

çatlamadıkça değişmeye gerek yok yazılmış forumda ama sinir edici bir ses yapıyor
aracındaki sesi kesmek istiyorsanız burdan aldığınız bilgiyle ustanıza gidin. ses zincirden değişelim diyen ustadan uzaklaşın. forum sayesinde kazık atmak isteyen ustalardan kurtulmayı başarabiliriz ama ses yapıyor,ses rahatsız ediyor diyorsunuz ,çatlamadıkça değiştirmeye gerek yok diyorsunuz.
ben bu sesten rahatsızmısınız değilmisiniz çözemedim. sıkıntının ne olduğu belli olmuşken rahatsız ediyorsa sizde çatlamasını beklemeyin

haklısınız, üçkağıt yapmaya çalışanlardan koruyor bizi bu forum
ilk fırsatta baktırıp değiştireyim, içim rahat etsin

Usta önce sen sağlam bi usta bul sonrada bozuk sonuçta ne kadar erken değişirsen o kadar iyi .

Eğer aracı çalıştırdığında kendini kamyon sürüyor gibi hissediyorsan :=) yani gar gar gar diye gürültülüyse triger zincir setinin değişmesi gerektiğinden dolayı. benim astra h 1.3 aracımın zincir seti 135 tl civarında gm marka. eğer kalkışlarda fLn gelen bi sesse ve cır cır cır ediyorsa o da gergi rulmanından dolayıdır. başıma zamanında geldiğinden iyi biliyorum :=)

Ilk yorumumu video olmadigi icin zincire gore yapmistim. Video da belli ki v kayisi yada bilyasi. Ikisini de degistirseniz maliyeti 30 lirayi gecmez. Hadi en kotu iscilikle 50 lira olsun. Bir vida sklip kayis degisecek. Yazilmis ama ben de ekleyeyim, ses varken kayisin ustune su dokun kesilir/azalirsa sonuc ortada.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri