araç çalışırken sanki zincir sesi geliyor - opel astra 1.3 cdti

oto tamircisine götürdüğümde o ses için sorun yok demişti arkadaşlar. ama trigeri 140-150bin de değiştirilmiş diye biliyorum. aracın 3. sahibiyim

1000 lira mı o_O

oto tamircisine götürdüğümde o ses için sorun yok demişti arkadaşlar. ama trigeri 140-150bin de değiştirilmiş diye biliyorum. aracın 3. sahibiyim

1000 lira mı o_O

Değiştirilmiş demek ile olmaz. Elinizde değiştiğine dair bir belge varsa tamam derim ama sözle olmaz. Bu zincirinde şakası olmaz. Koptuğunda motorun pili bitti demektir.

Değiştirilmiş demek ile olmaz. Elinizde değiştiğine dair bir belge varsa tamam derim ama sözle olmaz. Bu zincirinde şakası olmaz. Koptuğunda motorun pili bitti demektir.

Aynen öyle. İyi bir ustaya gösterip kontrol ettirmek şart. Allah muhafaza bir koparsa o an silindirde açık içerde olan subap ne varsa pistonu kafaya yer direk.

O ses devirdaime bağlı olan v kayışının sesi. Hatta kaputu açınca solda kalan bir kayış. Büyük ihtimal o ömrünü tamamlamış diye düşünüyorum. Hatta kayışa bi su dökerseniz o ses çıkarken ses gidiyorsa kayışın değişmesi gerekir

benim aracdada var aynı ses sıkır sıkır ilk calıstıgı an ama bildiğim kadarıyla zincirin ömrü azaldığında cok kötü ses yapıyormuş sanki icerde demirci dükkanı varmış gibi

v kayışınının fiyatı nedir arkadaşlar

arabayı ikinci el aldım, almaz olaydım

%99 ihtimalle triger zinciri. Benim Combo içinde 600 lira fiyat çektiler trigere. Astra'ya 1000 tl normal. Opel cok pahalı.

Eğer ki senin zincir setin değişeli 100 bin km olmadıysa senin problemin kayıştır.
hatta video var 307 ninki gibi ses mi geliyor
307 V kayışı ses - YouTube

Geri