araç alım satımı hakkında...

alıcağın arabayı bir servise götür aracı ekspertize soksunlar aracın sana ciğerini okurlar servisede verirsin en fazla bir 50 tl en son eksptertiz ücreti o kadar bir şeydi zaten araç sahibide aracına güveniyorsa sokturur.. olur biter sonra satışını alırsın üstüne.. şimdi satış noterdenmiş onu tam bende anlamadım noterden artık direk satış yapılıyormuş galiba trafiğe gidilmiyormuş evine postayla ruhsatın geliyormuş..

Erhan bey Çankırı zaten küçük biryer. Alacağınız aracın bakımlarının yapıldığı (yapıldıysa eğer) servisin hangisi olduğu az çok bellidir. Oradan bakım periyodunu öğrenebilirsiniz. Ayrıyetten sizinde iyi olarak bildiğiniz bir servis varsa kaporta,boya ve mekanik olarak aracı gösterebilirsiniz. Bunun dışında isterseniz genede aracın plakasını aralarında boşluk bırakarak (örn. 18 Ç 1818 ) 5664 e mesaj olarak gönderin.Tam güvenli olmamakla birlikte yaptığı kaza bilgileri cevap olarak gelecektir. Zaten rehinli vb. araç satımı noter tarafından gerçekleşemiyor. Rastgele...

hkndvc arkadaşım, sanırım ekrandaki vectra senin, kaç model?

2004 model comfort. Çok memnunum gemi gibi araba, sürerken insana güven veriyor. Bu arada bende Bayramören'in Ulumelan köyündenim.;)

darkmon arkadaşım çok sağolasın, bende zaten yetkili bir servise götüreceğim alacağım arabayı, görüşmek üzere...

hkndvc arkadaşım, ben Konyalıyım, ancak üçbuçuk senedir Şabanözü tapuda memurum, seninde çankırılı olduğuna çok sevindim, ben arabamı ankaradan alacağım ve ankarada yetkili bir servise göstereceğim, ancak kafama takılan konu aracın çalıntı olup olmadığı, çevremizde çok şeyler duyuyoruz, mesele çalıntı bir arabaya sahte ruhsat, sahte plaka gibi birşeyler yaparak satabilirlermi, bunu nereden öğrenebilirim, notere gitmeden önce ankara emniyet müdürlüğünden araştırabilirmiyim alacağım arabayı, onu öğrenmek istiyorum ya da arabayı almadan önce nasıl bir yol izlemem gerektiğini şimdiden emniyetten öğrensem olurmu acaba...

çalıntı arabayı kolay kolay kimse satmaz mantıklı değil ya parçalarlar yada yurt dışı eskiden bulgaristana satarlardı şimdi moda erbil falan ırağın kuzeyi oda çok lüks araçlar ben öyle duydum en azından duyumum öyle..

zaten servise götürdüğünde ustalara söylersen ruhsattan hem şase nosuna hem motor nosuna bakarlar üstüne anlaşılır sahte ruhsat ellerine aldılarmı anlarlar..

ben size çok basit bir şey söyliyim konyada trafik müşaviri vardır bu kadar kafayı yormayın gidin trafik müşavirine alıcağınız arabanın ruhsatını plakasını verin sizin için aracın geçmişini her şeyini araştırırlar taşıtı alımıda yaparlar sizinde kafanız rahat eder.. 100-150 tl bir komisyon verirsiniz.

Geri