araç alım satımı hakkında...

ERHAN DURAN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar araç alırken emniyetten sorgulama yapmaya gerek varmı

2. el alıyorsan yaptırabilirsin netten

maliyeden aldığımız temiz kağıdı sadece vergi borcu veya ceza bilgileri hakkında bilgi verir değilmi, yani aracın çalıntı olup olmadığı emniyetten araç sorgulama ile öğrenebiliriz heralde değilmi arkadaşlar...

kısacası araç almadan önce nerelerden ne gibi sorgulamar yapılması gerekiyor arkadaşlar, sorgulama işlemi bittikten sonra da yetkili bir servise götürüp A dan Z ye kontrolden geçirmek istiyorum...

maliyeden aldığımız temiz kağıdı sadece vergi borcu veya ceza bilgileri hakkında bilgi verir değilmi, yani aracın çalıntı olup olmadığı emniyetten araç sorgulama ile öğrenebiliriz heralde değilmi arkadaşlar...

artık maliyeden temiz kağıdı alma olayı bitti...

turkcell 5664den aracın plakasını sorgulatarak 2003 sonrası kayda geçmiş kaza bilgilerini görebilirsin.. çok sağlıklı çalışan bir sistem değil ancak, yinede araç hakkında az çok bilgi verir..
ptt den e-devlet şifreni satın alarak e-devlet sitesinden aracın çalıntı olup olmadığını, cihazda haciz olup olmadığını görebilirsin..

benim bildiğim zaten borçlu hacizli arabayı isteselerde satamazlar.. birde 5664 de biraz saçma ona tam güvenmeyin adam kaskodan tamponunu boyatmış o bile hasarlı çarpma olarak görünüyor..

çünkü formalite icabı kasko o tür parça boyamalara çarpma yazıyor kağıda bizim arkadaşın araçda kaza yok kaskoyu zaman içinde 7 kere kullanmış iki kere keyfi tamponu boyatmış bir kere farını değiştirdi çatlak vardı bir kere camını değiştirdi ondada çatlak olmuşdu 5664 e bir mesaj çekdi adamın araçda 7 hasar görünüyor hepside çarpma diyor...

o işde en güzeli aracı bir servise götürürsünüz adamlar altına üstüne kaportasına bakar..

Son düzenleme:
benim bildiğim zaten borçlu hacizli arabayı isteselerde satamazlar.. birde 5664 de biraz saçma ona tam güvenmeyin adam kaskodan tamponunu boyatmış o bile hasarlı çarpma olarak görünüyor..

çünkü formalite icabı kasko o tür parça boyamalara çarpma yazıyor kağıda bizim arkadaşın araçda kaza yok kaskoyu zaman içinde 7 kere kullanmış iki kere keyfi tamponu boyatmış bir kere farını değiştirdi çatlak vardı bir kere camını değiştirdi ondada çatlak olmuşdu 5664 e bir mesaj çekdi adamın araçda 7 hasar görünüyor hepside çarpma diyor...

o işde en güzeli aracı bir servise götürürsünüz adamlar altına üstüne kaportasına bakar..

Aynen dediğiniz gibi 5664 çok sağlıklı bilgiler vermiyor. Tecrübeyle sabittir.

darkmoon kardeş, kısacası ben araba satın alırken nasıl bir uygulama yapmam gerekiyor...

hkndvc arkadaşım, sanırım ekrandaki vectra senin, kaç model?

Geri