Arabayı stop ettirmek baskı balatayı çok yermi??

ogretmen82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. fazla gaz vermeden arabayı kaldırmaya çalışıp arabayı stop ettirmek baskı balataya çok zarar verirmi. pati yapmanın çok zararlı olduğunu biliyorumda bu ne kadar zararlıdır. yani biliyorsunuz acemiler ilk öğrenirken stop ettiriyorlar. bir arkadaşa araba çalıştırıyorumda 10 kere falan stop ettirdi sanırım böyle bir şekilde.

bunun sonu servis olur yarım debriyaj yarım debriyaj üzerine bide stop öldürür baskı balatayı

çokda büyük sorun çıkacağını sanmam baskı balatada ama motor için peeekde yararlı olmayabilir işte

baskı bişi değilde acemiler marşa basmayı bilmiyolar o iyi olmuyo motor çalışıyo yürümeye başlıyo el hala kontakta :D acemiler için bence en iyi seçim kiralık araba kendi arabanın ömrünü bitireceğine ver 100 200 bi kaç gün al arabayı anasını ağlat :D

baskı bişi değilde acemiler marşa basmayı bilmiyolar o iyi olmuyo motor çalışıyo yürümeye başlıyo el hala kontakta :D acemiler için bence en iyi seçim kiralık araba kendi arabanın ömrünü bitireceğine ver 100 200 bi kaç gün al arabayı anasını ağlat :D

sana katılmıyorum. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Bu düşünceyle hareket edersen bunun acısı senden kat ve kat çıkar.

sürekli tekrarlanmadıgında birsey olmaz

Yakıtın kalitesiz olmasından kaynaklı olarak ilk dolumdan sonra kavrama noktası değiştiğinden sürücülerin başına bu tip olay geliyor ama 10-20 kez stop ettirmekle bişey olacağını zannetmiyorum

sana katılmıyorum. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Bu düşünceyle hareket edersen bunun acısı senden kat ve kat çıkar.

bende sana katılmıyorum kiralık araba zaten ne olduğu belli ne adamlar kullanıyor allah bilir bir acemi kullanmış çokmu

alın kiralık araba zaten acemisin teslim ederken bide senden tamirat parası istesin ilk zamanlarımda bi araba kiralamıştım ama araba zaten arızalıymış o arabayla 500 km yol yaptım allahtan vites takozumu neyi kırıkmış sonradan öğrendiğime göre şanzumanı bile indirttirirmiş bana sözleşmelerde yazıyor dikkatli okuyun oluşabilecek arızalardan kiralayan sorumludur eğer araç 3-5 gün tamirde kalacaksa o günlerin parasını da talep edebiliyorlar

ben bi aralar baya stop ettirdim ama bişey olmadı zaten çok sürmedi

Geri