Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabasına özel (seri veya uyumlu) plaka alanlar kimler :) ?
valla ben aldığımdan beri değiştirmedim değiştirme fırsatım olsun ama istediğimiz harfler malesef daha verilmiyor bende plakama isim buldum 67 TA 720 / TA : The Awesome
İzmirde bir ACS plakalı araç gördüm sahibine ulaştım ama vermedi plakayı E36 Coupe ydi araç. 35 ACS 60 dı. AliCanSimşek olarak anlamlandırmıştık
34 ZK 001 - Bi anlamı yoktu ama özel plaka gibiydi ilk seri olduğu için
34 DLC 15 - Delici diye adlandırmıştım kendimce Zaten 2 hafta felan kullandım sonra 58 yaptık plakayı
58 NA 165 - NocturnalAlican derdim Gececi Alican demek
58 DL 789 - DayLight derdim bunada Beyaz ve çok temizdi aracım. Gün ışığı anlamına geliyor bilmeyenler için
58 DR 551 - Çoğu kişi doktor sanıyor fakat biz hastasıyız Ama benim için anlamı sevgilimin soyadıyla adının baş harfleri olması Buda son yani şuanki plakam zaten
İçimde kalmayacak bir gün ACS plaka alacağım ama AC plakam hazırda var alabiliyorum ama ben ACS istiyorum
Benim plaka takıntım yok ama babamın varmış plaka beğenirken ortaya çıktı içindeki canavar illa sonu 33 olsun dedi memleket mersin olunca. 06 ADK 33 vardı babamın adıda Ahmet Duran Korucu aslında parayla istesen denk gelmez ama ne o öyle adak gibi dedik 06 KKN 33 ü seçtim sonra dedik ollum bunada kokona derler diye vazgeçtik. Baktık 06 VMV 33 var atladık sabahın köründe gittik plakayı aldık ha tamam bir anlamı yok ama harfler çok simetrik duruyor ya